Online képzési lehetőségek

Szervezési információk

Tanfolyami jelentkezés, megrendelés menete

Megújult honlapunkon lehetőség van arra hogy jelentkezőink leadják előzetes jelentkezésüket helyfoglalásukat egy rövid regisztráció után, on-line módon. Emellett a jelenlegi jogszabályok mellett szükség van egy megrendelés elküldésére is, amely részletes számlázási információkat is tartalmaz számunkra. Adminisztrációs rendünk lehetővé teszi, hogy elfogadjuk partnereink hivatalos megrendelési formáit is, de ha nem rendelkeznek ilyennel akkor letölthetik jelentkezési lapunkat. A beérkezett megrendeléseket  tanfolyamszervezőink írásban, e-mailen erősítik meg.

Lemondási, módosítási feltételek

Szolgáltató a tanfolyam írásbeli megrendelését a tanfolyamon való részvételi szándék hivatalos kinyilvánításának tekinti. 

Megrendelő a részvételi szándéktól a tanfolyam előtt legkésőbb 7 nappal anyagi következmény nélkül elállhat.

A 7 napon belüli lemondás esetén a Szolgáltató jogosult a tanfolyami díj egy részét lemondási/módosítási díjként kiszámlázni az alábbi módon:
 • Microsoft, Linux, VMware, Euzert, Apple, PostGreSQL, Java, C++ képzések esetén a tanfolyami díj 30%-át,
 • IBM képzések esetén a tanfolyami díj 80%-át,
 • Oracle képzések esetén a tanfolyami díj 50%-át, illetve az elektronikus tananyag (eKit) letöltését követően a tanfolyami díj 100%-át.
Kivételt képeznek a Cisco és TOGAF képzések, melyre az alábbi lemondási feltételek érvényesek:
 • amennyiben a megrendelés törlésére kevesebb, mint egy héttel a tanfolyam indulása előtt kerül sor: a visszamondási díj a tanfolyam árának 100%-ával egyenlő
 • amennyiben a megrendelés törlésére több, mint egy héttel, de kevesebb, mint két héttel a tanfolyam indulása előtt kerül sor:  a visszamondási díj a tanfolyam árának 40%-ával egyenlő
 • amennyiben a megrendelés törlésére több, mint két héttel, de kevesebb, mint egy hónappal a tanfolyam indulása előtt kerül sor:  a visszamondási díj a tanfolyam árának 10%-ával egyenlő
 • amennyiben a megrendelés törlésére több, mint egy hónappal a tanfolyam indulása előtt kerül sor:  a visszamondási díj a tanfolyam árának 0%-ával egyenlő

A képzések lemondási/módosítási díja bizonyos tanfolyamok esetében hat hónapon belül, vagy a legközelebbi induló időpontban, ugyanazon képzés igénybevétele esetén jóváírásra kerül a képzés díjából. Amennyiben a Megrendelő nem él a megadott időn belüli képzéssel és annak jóváírási lehetőségével, a Szolgáltató teljesítettnek tekinti a szolgáltatást.

Amennyiben a Megrendelő nem törli, illetve módosítja jelentkezését és a tanfolyamon nem jelenik meg a résztvevő, akkor a Szolgáltató a tandíjat kiszámlázza az alábbi mértékben:
 • Microsoft, Linux, Euzert, Apple képzések esetén a tanfolyami díj 50%-át,
 • Oracle, IBM, VMware és egyéb itt meg nem jelölt képzések esetén a tanfolyami díj 100%-át.

Ebben az esetben a kiszámlázott lemondási díj nem használható fel.

Oktatási partnereinkkel együttműködésben szervezett képzések esetében (pl. bizonyos Scrum, Kanban, Lean, vagy információbiztonság) érvényes lemondási feltételeket a képzések főoldalán jelezzük.

A résztvevőknél személycsere lehetséges, ezt a Megrendelő köteles legkésőbb 2 munkanappal a tanfolyam kezdetét megelőzően jelezni. Kivételt képeznek ez alól az Oracle képzések. Ha egy előre megrendelt Oracle képzés elektronikus tananyagát az eredeti jelentkező letöltötte, akkor az Oracle teljesítettnek veszi a képzést az eredeti jelentkező nevére, így a személycsere nem lehetséges.

Megrendelő a tanfolyam lemondásáról vagy módosításáról minden esetben írásban köteles tájékoztatni a Szolgáltatót.

Szolgáltató jogosult a tanfolyam kezdetének időpontját módosítani, erről a Megrendelőt írásban köteles értesíteni legkésőbb a tanfolyam kezdődátumát megelőző 7. napig, kivéve, amennyiben a Felek másban állapodnak meg. Amennyiben az új időpont nem felel meg, akkor a Megrendelő anyagi vonzat nélkül elállhat a részvételtől.

Oktatóink

Oktatóink kivétel nélkül szakmai minősítésekkel rendelkező, gyakorlati szakemberek, akik munkájukhoz nap, mint nap használják azokat az eszközöket és technológiákat, melyeket a tanfolyamok során oktatnak. Készséggel segítenek a tanfolyamok közötti eligazodásban, tanácsot adnak a vizsgákkal kapcsolatban akár a tanfolyamot megelőzően, akár a tanfolyam során.

Tanfolyami anyagok

A hivatalos, nemzetközi szoftvergyártók (Microsoft, Oracle, IBM, Cisco, VMware, Check Point, Novell SuSE Linux stb.) által minősített tanfolyamainkhoz hivatalos tanfolyami anyagot biztosítunk, amely általában angol nyelvű.
Szakembereink által összeállított, magyar nyelvű tananyagot biztosítunk azok számára, akik nem a hivatalos, hanem az általunk kifejlesztett, gyakorlati tapasztalatainkra épülő tanfolyamaink valamelyikére jelentkeznek.
Sok esetben adunk át a hivatalos tananyag mellé speciálisan összeállított jegyzeteket, információs és vizsgafelkészítő anyagokat, hogy hallgatóink mélyebben elsajátíthassák a tanfolyamon elhangzottakat és azokat sikerrel használják fel mindennapi munkájukban.

Látogatási igazolás

A tanfolyamok elvégzéséről Látogatási igazolást állítunk ki minden tanfolyami résztvevő számára. Az oktatási partnereinkkel együttműködésben szervezett képzéseken az általuk kiállított látogatási igazolást kapják a résztvevők.

Tanfolyamok időbeosztása

Oktatásaink általában a 9:00 és 16:30 között folynak. Néhány tanfolyamunk hétfőn 9:30-kor, illetve 10:00 órakor kezdődik, melyről minden hallgatót a tanfolyami visszaigazolásban értesítünk.

Az ebédszünet a tanfolyam menetéhez igazodik, általában 12:30-tól 13:30-ig tart.

Felnőttképzési adatbekérés

A Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (Fktv) 2020. szeptember 1-től életbe lépett módosításai szerint, annak 21§-a értelmében a felnőttképzésben részt vevő tanfolyami hallgatóinktól az alábbi személyes adatokat kell begyűjtenünk, továbbítanunk és a képzést követő 8. év végéig megőriznünk. Emellett az Fktv 15. § alapján történő adatszolgáltatási kötelezettségünknek és - a jogszabályban meghatározott tartalommal - a 21. § (4) bekezdése szerinti statisztikai célú adatszolgáltatásnak is eleget kell tennünk. A törvény értelmében a tanfolyami résztvevő csak abban az esetben vehet részt a felnőttképzésben, amennyiben az adatszolgáltatást megtette. Ehhez kérjük a tanfolyami résztvevők együttműködését egy adatlap kitöltésével, melyet a tanfolyamot megelőzően küldünk emailben.

OSAP statisztikai adatszolgáltatás

Az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program adatgyűjtéseiről és adatátvételeiről szóló 388/2017. (XII. 13.) Korm. rendelet értelmében statisztikai adatszolgáltatásnak kell eleget tennünk, ezért kérjük a tanfolyami résztvevők bizonyos adatait.
A kötelező adatszolgáltatáskor gyűjtött adatok: születési év, lakcím irányítószáma, legmagasabb iskolati végzettség (szakközépiskola/gimnázium/technikum/felsőfokú), költségviselő.
Az adatlapokat anonim módon töltik ki a tanfolyami résztvevők a tanfolyam során. Az adatfeldolgozást követően az adatlapokat azonnal megsemmisítjük.
Köszönjük együttműködésüket!

Adatvédelmi nyilatkozat

Vizsgáztatás

Több nemzetközi vizsgaközpont szerződött partnereként hivatalos vizsgákat is szolgáltatunk. A vizsgáztatás menetéről weboldalunkon tájékozódhatnak.

Étkezés
A tanfolyami résztvevők a szünetekben a társalgóban kávét és frissítőket fogyaszthatnak. Az italautomaták használata a tanfolyami résztvevők és vizsgázók számára ingyenes.
 
A tanfolyami díj az étkezést néhány esetben tartalmazza:
 • Oracle tanfolyamok esetén a tanfolyami díj 1.428 Ft/fő/nap étkezési díjat tartalmaz, amelyet megjelölünk a számlánkon.
 • Hivatalos Cisco és IBM tanfolyamaink esetén a tanfolyami díj tartalmazza az étkezést és a kapcsolódó adókat.
 • Scrum, Kanban és Lean management tréningek díja tartalmazza az étkezést, melyet a számlán jelölünk.
 
Az Oktatóközpont közelében található éttermek, ahol saját költségre étkezhetnek:
 • BC91 (Váci út 91.) irodaház büféje (irodaház földszint) - jelenleg zárva tart. Helyette ajánljuk a Corner kávézót, vagy az OMV shop kínálatát.
 • VIN.VIN Vietnámi étterem és Kukuriku magyaros étterem (irodaház földszintjén)
 • McDonald's (OMV kút, Váci út)
 • OMV Shop + Spar express
 • Gastro Hall étterem (Lomb utca - Forgách utca sarkán)
 • Corner étterem és kávézó - jelenleg csak a kávézó üzemel
 
Parkolási információk a Kapcsolat oldalon

 

Szállásfoglalás

Az aktuális lehetőségekről szállás oldalunkon vagy tanfolyamszervezőinknél érdeklődhet.

A szállásfoglalás és a szállás díjának kifizetése a Megrendelő feladata.