Év eleji ITIL akció / Azure tanfolyamok 40.000 ft kedvezménnyel

Partnereink

Oktatóközpontunk megalakulása óta (2000) hivatalos Microsoft Oktatóközpont, a megújult minősítési rendszerben a Microsoft Silver minősítésű oktatási partnere. Üzemeltetői és fejlesztői képzéseink a teljes palettát átfogják. Ezen kívül hosszú évek óta rendelkezünk a Project and Portfolio kompetenciával is.

IBM képzések szervezésével 2004 óta foglalkozunk, ekkor mint IBM Information Technology Education Services Training Partner (IBM ITES TP) Magyarországon egyedül az IQJB rendelkezett Rational oktatási jogosultsággal. Majd 2010-ben elnyertük az IBM Authorized Training Provider (ATP) címet, amely országonként egyedüli kiemelt státuszt jelentett, Magyarországon minden IBM oktatás az IQJB-én keresztül valósult meg. 2013-ban az IBM kiszervezte a teljes oktatását IBM Global Training Partnereihez, velük együttműködve nyújtjuk a képzéseinket.

Oracle oktatási múltunk még az IQSOFT Rt. idejébe nyúlik vissza, az IQJB megalakulásakor 2000-ben automatikusan megkapta a hivatalos Oktatási Partner státuszt. Mint ahogy korábban is ma is az összes hivatalos minősítést adó Oracle képzést biztosítani tudjuk, elismert oktatóinkkal, partnereinkkel kiemelkedő szinten.

Hivatalos CISCO képzéseink spektrumával az alapoktól a High End szintig állunk az érdeklődők rendelkezésére hosszú évek óta. Oktatópartnerünk a témában Magyarország legismertebb és legelismertebb hivatalos Cisco disztribútora az ALEF Distribution HU, Kft.

2001 óta Magyarország egyetlen hivatalos Check Point ATC oktatóközpontjaként nálunk rendelkezésre állnak a hivatalos Check Point képzések és minősítések.

Szintén 2001-ben még SuSE Linux AG-val kötött partneri megállapodásunk alapján kezdtük meg SuSE Linux képzéseink szervezését, amelyet azóta is biztosítunk ügyfeleinknek immár Novell-es keretek között.

2004-ben hirdettük meg első ITIL képzésünket elsőként Magyarországon és azóta büszkén kijelenthetjük, hogy cégünk az egyik legnagyobb hazai ITIL oktatóközpont. A PeopleCert partnereként az alap-, és ötféle haladó tanfolyamot kínáljuk kétnyelvű tananyaggal és magyar/angol oktatási nyelvvel. A vizsgákhoz – egyedülálló módon - a tanfolyami résztvevők ingyenes konzultációt vehetnek igénybe és ingyenesen vehetnek részt az eredetivel megegyező tanfolyamon, sikertelen első vizsga esetén.


 

2013-ban örömmel adtuk hírül hogy Mihály Tamás kollégánk a múlt héten három sikeres vizsgával és az azt megelőző szakmai felkészüléssel megszerezte az Apple Authorized Tech Series Presenter (ATSP) minősítést egyedüliként Magyarországon, mint ilyen ő az egyetlen aki hivatalos belső Apple technikai képzéseket tarthat.

2016-ban új megállapodást kötöttünk a MasterIT-vel, szakmai oktatási kérdésekben.

2007 óta együttműködünk a Sybase Magyarországi szervezetével, és tartunk Sybase képzéseket tanfolyami résztvevőink megelégedésére.

A Search-Lab-al kötött megállapodásunk keretében különleges egyedi a biztonságos szoftverfejlesztést tárgyaló C/C++ és Java képzésekkel bővült a palettánk 2008-ban.
2000-ben nyitottunk meg Prometric vizsgaközpontunk, melyben azóta már ezrek tettek sikeres vizsgát és szereztek szakmai minősítéseket.
2007-ben bővítettük vizsga szolgáltatásiankat a Pearson VUE által kínált vizsgákkal, amelyet azóta párhuzamosan működtetünk a Prometric vizsgaközpont mellett.