Másfél Power BI tanfolyam INGYEN?!

TOGAF L2 (Practitioner)

TGF_L2
1 nap
170 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyamról

A képzés fő célja, hogy felkészítse a résztvevőket a legmagasabb fokozatú, TOGAF 9.1 Certified minősítő vizsgára. A TOGAF Level II tanúsítványt elsősorban azon architect mérnököknek ajánljuk, akik el szeretnék érni a TOGAF 9.1 legmagasabb szintű minősítését. A képzés főként azon résztvevőkre fókuszál, akik ténylegesen részt vesznek a TOGAF módszertan bevezetésében és fejlesztésében a szervezetüknél. A TOGAF II Certification megléte biztosítékot jelent a munkáltatók számára, hogy IT szakértőik rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel és képességekkel.

Ezt a tanfolyamot a Goodea szolgáltatja, aki rendelkezik TOGAF®, ArchiMate® és az Open Agile Architecture ™ kereskedelmi licenceivel a The Open Group által. A Szolgáltató a Goodea nevében jár el és nem szükséges a The Open Group engedélye.

Tematika

Refreshing knowledge of TOGAF 9.1 that are needed for passing Certified Level exam Practice questions on Certified Level Governance TOGAF Artifacts

Kinek ajánljuk

Előfeltételek

Részvétel a TOGAF 9.1 tanfolyamon és a TOGAF 9.1 Foundation Level vizsga megléte (azoknak akik korábban vagy máshol végezték el a Level 1 tanfolyamot és tették le a vizsgát). Angol nyelvtudás (angol nyelvű tananyag)

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!