Online képzési lehetőségek

Trénerképző tréning belső trénereknek

TTBT
8 nap
440 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Minden vállalatnál nagy felelősség hárul a belső képzési szakemberekre, hiszen folyamatosan biztosítaniuk kell a konkrét, egzakt, kézzel fogható ismereteket nyújtó képzéseket, amelyek mérhető fejlődést eredményeznek a munkavállalók körében. Belső trénereknek szóló képzésünk célja, hogy ebben a kulcspozícióban dolgozó munkatársak megerősödjenek személyes tréneri kompetenciáikban és támogatást kapjanak a legújabb módszertani eszközök használatában. Olyan fejlesztési programot kínálunk, amely során a résztvevők rövid időn belül megismerik és elsajátíthatják a tréneri szakmai alapjait, illetve továbbfejlesztik jelenlegi eszköztárukat, bővítik ismereteiket. A képzés rendkívül gyakorlatorientált. Célunk, hogy olyan trénereket képezzünk ki, akik könnyedén, örömmel és nagy sikerrel állják meg helyüket tréneri szerepben. A trénerképző eredményeképpen a résztvevők képessé válnak adott igénynek és helyzetnek megfelelő tréningek összeállítására, magabiztossá válnak tréningek megtartásában, csoportok kezelésében, széleskörű módszertani eszköztárral rendelkeznek különböző helyzetek kezelésére.

A program a belső tréneri működéshez szükséges készségeknek és attitűdöknek a kialakítására fókuszál. Módszertana interaktív, gyakorlatközpontú, videokamerás, csoportos tréning.

Célcsoport: akik szeretnének belső trénerré válni vagy már belső trénerként működnek, de szeretnének széleskörű módszertani repertoárral rendelkezni és bővíteni tudásukat.

Időtartama: 4x2 nap

Tematika

  • Minden másokat segítő szakma alapja: az önismeret
  • A felnőttképzés kihívásai és módszertana
  • A szervezetfejlesztési irányoknak megfelelő képzési koncepciók felállítása és az implementációhoz szükséges módszertanok tervezése, tréninganyagokat kialakítása
  • Belső képzések tervszerű előkészítése és menedzselése
  • Hatékony és hosszú távon eredményes képzési programok kialakítása
  • A didaktikai elveknek megfelelő tréninganyagok elkészítése
  • Tréneri készségek: csoportkezelés, csoportdinamika, tréneri prezentációs technikák. Élményszerű és hatékony képzési programokat lebonyolítása
  • A képzési programok mérése, utókövetése és dokumentációja
  • Stressz kezelése a tréneri működésben

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!