Év eleji ITIL akció / Azure tanfolyamok 40.000 ft kedvezménnyel

SAP tanfolyamok

Ügyfeleink részére – teljeskörű képzési és FAR adminisztrációval – vállaljuk tanfolyamok megszervezését a teljes SAP tanfolyami kínálatra.

Ízelítő a kínálatból:

SAP Business Technology Platform Foundation
Business Processes in Management Accounting in SAP S/4HANA
SAP S/4HANA Sourcing and Procurement - Functions and Innovations
SAP Cloud for Customer Administration
SAP Ariba Supplier Management: Supplier Performance Management Projects

Lemondási feltételek:

  • nem számítunk fel költséget, amennyiben a lemondásról szóló értesítést a tanfolyamkezdés előtt legalább 15 munkanappal kapjuk meg;
  • a teljes ár 50%-a kerül felszámításra, amennyiben a lemondásról szóló értesítést a tanfolyamkezdés előtt 7-14 munkanappal kapjuk meg;
  • a teljes ár felszámolásra kerül, amennyiben a lemondásról szóló értesítést a tanfolyamkezdés előtt 6 vagy ennél kevesebb nappal kapjuk meg, illetve a jelentkező nem jelenik meg a képzésen.

További információkért keressen minket a tanfolyam@iqjb.hu email címen.

Az SAP-ról röviden

Az SAP az adatfeldolgozásban használt rendszerek, alkalmazások és termékek rövidítése. Az SAP az adatbázis-kezelést és a humánerőforrás-szoftver-kezelést kombinálja az alkalmazottak üzleti képzésével, hogy a szoftver használatára kiképzett munkatársak segítségével a vállalatok gyorsabban elérjék céljaikat.

Az SAP szoftver az üzleti élet szinte minden területének kezelését biztosítja, beleértve a pénzügyi, műveleti, létesítményi, személyzeti, logisztikai, emberi erőforrások és egyebek kezelését. Az Enterprise Resource Planning (ERP) rendszer (az SAP-szoftver fő jellemzője) lehetővé teszi más területek adatainak integrálását és elemzését, mint például az üzleti intelligencia, az ellátási lánc menedzsment és az ügyfélkapcsolat-kezelési funkciók.

Az SAP-tanúsítvány egyre értékesebbé válik az alkalmazottak és a vállalkozások számára, mivel az SAP folyamatosan új alkalmazásokat, eszközöket és interfészeket ad hozzá az üzleti menedzsment szinte minden területéhez. Ez a platform világszerte elismert a felügyelet és a hatékonyság növelése miatt számos funkcionális területen, beleértve a könyvelést, az anyagkezelést és a tervezést, így a képzés ajánlott azon alkalmazottak számára, akik szeretnének tanúsítványt szerezni.

Az SAP képzések két típusra oszthatók:
Funkcionális
A funkcionális SAP képzés egyetlen alapvető témára összpontosít, mint például az üzleti intelligencia, az üzleti objektumok, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a pénzügyi számvitel és kontrolling, az értékesítés és elosztás, valamint az ellátási lánc menedzsmentje.

Műszaki
A műszaki SAP képzés elsősorban a programozásra és a modulok testre szabására összpontosítanak az ABAP, az SAP-n belül használt kódolási nyelv használatával.

A funkcionális képzésből azok profitálnak a legtöbbet, akik alapvető üzleti háttérrel rendelkeznek, míg a műszaki képzés jellemzően azoknak felel meg a legjobban, akik már ismerik a programozási kódokat, mint például a Java és a C++.

Az SAP képzések általában a következő területeket foglalják magukba:

  • Számlázás
  • Üzleti folyamatok és forgatókönyvek
  • Árugazdálkodás
  • Adattárházak
  • Leltározási és szállítási folyamatok
  • Törzsadatok