Tanfolyamaink távolról (live online) is!

Python

Co-branded Python képzések
A Python programozási nyelv az elmúlt néhány évben bekerült a legnépszerűbb programozási nyelvek közé. A népszerűségét annak köszönheti, hogy nagyon nagy hangsúlyt fektettek a könnyű olvashatóságra. Más, széles körben elterjedt programozási nyelvhez képest kevesebb kód írásával és kevesebb idő ráfordításával lehet programokat fejleszteni benne. A nyelv széles alkalmazási területnek örvend: webes fejlesztéstől mesterséges intelligenciáig szinte bármilyen feladatra használják.

Partnerünk Magyarországon egyedüliként csak Python oktatásra specializálódott. A képzéseinket úgy alakítottuk ki, hogy hatékonyan a résztvevők meglévő tudásához és igényeihez igazodjon: ezért szerepel nálunk Python képzés különválasztva nem fejlesztőknek és fejlesztőknek.

  • Az Axonmatics PythonStart képzésre azoknak a jelentkezését várjuk, akik szeretnének megismerkedni a nyelvvel: üzleti elemzők, adat elemzők vagy bárki, aki nem professzionális programozóként tölti a mindennapjait.
  • Az Axonmatics PythonDev képzés kialakított tematikájára azokat várjuk, akik rendelkeznek napi objektum orientált fejlesztői tapasztalattal és nem szeretnék általános alapozó kurzuson vesztegetni a drága idejüket, hanem szeretnének a Python nyelv mélységeiről hallani.

Helyszín és napi időbeosztás
Tekintettel a jelenlegi járványhelyzetre, a tanfolyamjainkat jelenleg online tartjuk. A képzések reggel 9:00-kor kezdődnek és 16:30-ig tartanak (10 perces szünetekkel és 11:50-től 12:40-ig tartó ebédszünettel). 1 nap 6 db 50 perces órából áll.

Kód
Tanfolyam
Idő
Nettó ár/fő + ÁFA
nov.
dec.
jan.
febr.
márc.
Kód:
PDA
Idő:
3 nap
Nettó ár/fő + ÁFA:
256 000
nov.:
-
dec.:
-
jan.:
-
febr.:
-
márc.:
-
Kód:
PTDEV
Idő:
3 nap
Nettó ár/fő + ÁFA:
256 000
nov.:
-
dec.:
-
jan.:
-
febr.:
-
márc.:
-
Kód:
PTS
Idő:
3 nap
Nettó ár/fő + ÁFA:
256 000
nov.:
-
dec.:
08
jan.:
-
febr.:
-
márc.:
-