Tanfolyamaink távolról (live online) is!

Advanced Certified Scrum Product Owner - online

A-CSPO
2 nap
510 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

A Scrum egy agilis termékfejlesztési keretrendszer, amelynek a célja csapatok támogatása az ügyfelek valódi igényeinek valóban megfelelő termékek fejlesztésében. Míg kezdetben szoftver-termékek fejlesztésére alkalmazták, mára a Scrum számos, nem-szoftveres területen is használatos, beleértve a változásmenedzsmentet is.

A Scrum a következő célok érdekében segít a Lean és Agilis alapelvek megvalósításában: a változó körülményekre való gyors reagálás, a minőség javítása és a befektetések megtérülésének maximalizálása. A Product Owner nem egyszerűen csak egy újabb név a projektmenedzserre, hanem egy új szerepkör, amely a termékmenedzsment és a hagyományos projektmenedzsment felelősségeit kombinálja. A Product Owner felelősségi köre magába foglalja a termék vízió elkészítését és kommunikálását, a prioritások meghatározását, a stakeholder-igények konszolidálását és szoros együttműködést a fejlesztő csapattal.

Hogyan lehetséges a lehető legjobb munkát végezni, hogy a kulcsfontosságú stakeholderek elégedettek legyenek? Ezt szeretnénk megtanítani olyan Certified Scrum Product Ownerek (CSPO) számára, akik az üzleti érték maximalizálására és a Product Backlog optimalizálására fókuszálnak. Az agilis utazás következő lépése az Advanced Certified Product Scrum Product Owner (A-CSPO) tanúsítvány megszerzése. A teljes tréningen való aktív részvétel után Advanced Certified Scrum Product Owner tanúsítvány és kétéves Scrum Alliance tagság jár. A tanúsítvány-programról az alábbi linken tudhatsz meg többet: http://www.scrumalliance.org/certifications

A tanfolyam a Product Owner szerepkört helyezi fókuszba és azokat célozza meg, akik ezt a szerepkört töltik be. Ugyanakkor a tanfolyam hasznos lehet üzleti elemzők, termékmenedzserek, szervezeti vezetők vagy Scrum Masterek számára is, amennyiben e szerepkörrel kapcsolatos megértésüket szeretnék elmélyíteni.

 • Minden résztvevő számára digitális, angol nyelvű jegyzetet biztosítunk.
 • PMP tanúsítvánnyal rendelkező résztvevők tréningóránként 1 Education PDU pontra jogosultak a PMP Continuing Certification Requirements (CCR) Handbook alapján.
 • Kérjük vedd figyelembe, hogy a Scrum Alliance certification feltétele a tréningen való részvétel annak teljes időtartamában.
 • A részvételnek minimális technikai előfeltétele a kamera és az internet kapcsolat megléte (online képzés esetén).

Az ár 365 Ft/Euro árfolyami érvényes.

Tematika

A tréning moduláris felépítésű, két napra felosztva. A modulok során trénerünk által vezetett gyakorlatok segítenek az elhangzott elmélet és a korábbi tapasztalatok összekapcsásában, a tudás elmélyítésében és új ismeretek megszerzésében. A tréning interaktív, a résztvevők folyamatosan kapnak lehetőséget kérdéseik feltevésére.

A tréning a következő modulokat tartalmazza:

 •  Lean startup, Growth hacking, Design Thinking és hasonló technikák annak érdekében, hogy kísérletekre és adatokra támaszkodó, értékalapú fejlesztés történhessen az ügyfél részére á
 • Termékstratégia fejlesztése agilis szervezetben
 • Roadmap készítése, product discovery és ügyfélkutatás sikeres termékek esetében
 • Lean termékfejlesztési technikák az üzleti érték maximalizálására
 • A Product Owner szerepkör és a stakeholderekkel való együttműködés
 • Skálázási keretrendszerek és együttműködés más Product Ownerekkel
 • Hatékony facilitálás a Liberating Structures segítségével

Kinek ajánljuk

Előfeltételek

 • Scrum keretrendszer átfogó ismerete
 • Certified Scrum Product Owner (CSPO) tanúsítvány
 • Legalább egy év felmutatható tapasztalat a Scrum és Agilis keretrendszerrel a Scrum Alliance felé

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!