Tanfolyamaink távolról (live online) is!

ITIL haladó vizsgák

ITIL haladó
1 nap
115 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Minden haladó tanfolyamhoz tartozik egy angol nyelven letehető vizsga, melynek díja  azok számára akik nálunk végezték el a tanfolyamot 2021. január 1-től 115.000 HUF+áfa.

A vizsga letehető

  • tanteremben papír alapon
  • távolról felügyelt online módon

A vizsgához rendelhető egy úgynevezett TAKE2 opció, amely egy esetleges sikertelen vizsga esetén egy angol nyelvű távolról felügyelt vizsgalehetőséget biztosít a pótvizsgázó számára. Ennek díja az alapdíjon felül 30.000 HUF + áfa, azaz 145.000 HUF +áfa kifizetése esetén, ha szükséges egy 2. vizsga is letehető. Az első lehet online vagy papír alapú alapú, a második csak online.

A vizsgát (első alkalmommal) csak a tanfolymi jelentkezéssel egyidőben lehet megrendelni.
Esetleges sikertelen vizsga esetén vizsgagarancia szolgáltatást nyújtunk, azaz térítésmentes újabb tanfolyami részvételre vagy az oktatóval történő egyéni konzultációra van lehetőség. Csak a vizsga díját kell újra kifizetni.

A vizsga 90 perces, és 8 esetleírásra épülő, egyenként max. 5 pontot érő kérdésből áll. A sikeres vizsgához 70%-os vizsgaeredmény (28 pont) szükséges.
A sikeres vizsga 3 kreditponttal járul hozzá az ITIL Expert minősítés megszerzéséhez. (Az ITIL® az AXELOS Limited bejegyzett névjegye)  

A vizsgázni csak a tanfolyam elvégzése után lehet.

 

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!