Tanfolyamaink távolról (live online) is!

ITIL 4 foundation - exam

4FExam
1 nap
135 300 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Az ITIL 4-es alaptanfolyamok első két napja felkészít az angol nyelven letehető, távolró felügyelt, online vizsgára, melynek díja 2023. január 1-től 135.300 HUF + áfa. A vizsgán semmilyen segédeszközt  nem lehet használni.

A tanfolyamot csak vizsgával együtt lehet megrendelni és a tanfolyam ára minden esetben tartalmazza a vizsgadíjat is, továbbá egy angol nyelvű  digitális tankönyvet - Digital Core Guidance-t (eBook). 

A vizsga 60 perces (+15 perc nem angol anya- és munkanyelvűeknek), és 40 egyszerű, egyenként 1 pontot érő kérdésből áll.

A sikeres vizsgához 65%-os vizsgaeredmény (26 pont) szükséges.

A vizsgához rendelhető egy úgynevezett TAKE2 pótvizsga opció, amely az esetleges sikertelen vizsga esetén, plusz 1 "pótvizsga" lehetőséget biztosít a pótvizsgázó számára. Ennek felára a vizsgadíjon felül  18.000 HUF + áfa. Ezt az opciós lehetőséget azonban megrendeléskor vagy  legkésőbb ez első vizsga megrendelése előtt lehet csak megvásárolni. Sikeres első vizsga esetén az összeg nem visszatéríthető. 

A vizsgát (első alkalmommal) csak a tanfolyami jelentkezéssel egyidőben lehet megrendelni.
Esetleges sikertelen vizsga esetén térítésmentes újabb tanfolyami részvételre adunk lehetőséget, így csak a vizsga díját kell újra kifizetni.

A vizsgára való jelentkezés menete :       
      
1. A hivatalos megrendelést követően regisztráljuk Önt az online vizsgára      
2. Kap egy visszaigazoló e-mailt a PeopleCert-től egy voucher kóddal      
3. A kód segítségével 1 éven belül tud vizsgaidőpontra regisztrálni a Peoplecert oldalán a kívánt dátumra, amennyiben van már Account kódja      
4. Amennyiben még nincs, akkor előbb regisztrálnia kell a PeopleCert oldalon az adatai megadásával és kreálni egy Account-ot       
5. Amennyiben már van Account kódja, akkor tud regisztrálni az online vizsgára az Ön által választott időpontok egyikére      
6. A vizsgával kapcsolatos technikai, regisztrációs feltételekről, lépésekről  a PeopleCert oldalán talál bővebb információt.                 
Ezt mindenképpen érdemes elolvasni, hogy minden feltétel és körülmény megfeleljen a vizsgakövetelményeknek.      

Egyéb hasznos tudnivaló : 

Az előre lefoglalt vizsgaidőpontokat legkésőbb 48 órával az időpont előttig lehet csak ingyenesen módosítani, 48 órán belül csak ráfizetés ellenében. A vizsga befejezését követően a képernyőn megjelenik egy előzetes eredmény, a  végleges vizsgaeredményeket és a bizonyítványt 2 munkanapot követően lehet megnézni a  PeopleCert Account kód alatt.

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!