Tanfolyamaink távolról (live online) is!

ITIL 4 foundation - exam

4FExam
1 nap
95 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Az ITIL 4-es alaptanfolyamok első két napja felkészít egy (jelenleg hivatalosan csak) angol nyelven letehető vizsgára a PeopleCert vizsgaközponton keresztül, melynek díja 2021. január 1-től 95.000 HUF + áfa. A vizsgán semmilyen segédeszközt sem lehet használni.

A vizsga letehető

  •  2022.01.21.-ig tanteremben papír alapon vagy online
  • 2022.02.01-től csak tanfolyammal együtt rendelhető és kizárólag online módon végezhető a vizsga, a tanfolyam ára minden esetben  tartalmazza a vizsgadíjat is.

A vizsga 60 perces (+15 perc nem angol anya- és munkanyelvűeknek), és 40 egyszerű, egyenként 1 pontot érő kérdésből áll.
A sikeres vizsgához 65%-os vizsgaeredmény (26 pont) szükséges.

A vizsgához rendelhető egy úgynevezett TAKE2 opció, amely egy esetleges sikertelen vizsga esetén egy angol nyelvű távolról felügyelt vizsgalehetőséget biztosít a pótvizsgázó számára. Ennek díja az alapdíjon felül 30.000 HUF + áfa, azaz 125.000 HUF +áfa kifizetése esetén, ha szükséges egy 2. vizsga is letehető. Az első lehet online vagy papír alapú alapú, a második csak online.

A vizsgát (első alkalmommal) csak a tanfolyami jelentkezéssel egyidőben lehet megrendelni.
Esetleges sikertelen vizsga esetén vizsgagarancia szolgáltatást nyújtunk, azaz térítésmentes újabb tanfolyami részvételre vagy az oktatóval történő egyéni konzultációra van lehetőség. Csak a vizsga díját kell újra kifizetni.

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!