MS minősítéseket érintő változások 2023.07-01-től!

ITIL®4 Foundation (course + all practices + exam)- ITIL®4 alaptanfolyam (összes jógyakorlat és vizsga)

ITILFND*
4 nap
459 000 Ft + ÁFA helyett csak
409 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyamról

A tanfolyam négy napban rövid, interaktív előadásokon és kreatív feladatokon keresztül, valamint az éles vizsgát modellező házi feladatokkal kiegészítve adja át a szakemberek számára az ITIL alkalmazásához szükséges összes ismeretet, és készít fel a kapcsolódó vizsgára.


A tanfolyam kiegészítő célja (a három napos alaptanfolyamhoz képest), hogy:

 • ismertesse az ITIL®4 által javasolt összes olyan jógyakorlatot (practice-eket), amelyekről nem volt szó a 2. és a 3. napon, de szükségesek ahhoz, hogy teljes képet lehessen alkotni az ITIL®4-ről és annak alkalmazásáról.

Amit a tanfolyamról tudni kell:
A képzést – visszavonásig – kizárólag interaktív, online formában tartjuk.
Minden résztvevő egy olyan kétnyelvű (angol-magyar) tanfolyami anyagot és szakkifejezés-gyűjteményt kap, melyet a tanfolyam során elektronikus formában is hozzáférhetővé teszünk. A tananyag+szakkifejezés-gyűjteményt elektronikus formában költségmentesen, fekete-fehér kinyomtatott formában pedig 850,- Ft + ÁFA / db költségen biztosítjuk. A költségbe beletartozik a belföldi, normál postázás költsége is. Kérjük, hogy a nyomtatott igényt és a postázási címet a megrendeléssel együtt jelezzék. A költséget a tanfolyam árával együtt, ugyanazon a számlán, de külön soron fogjuk kiszámlázni.”
 

A tanfolyami díj az oktatás díján túlmenően, kötelezően tartalmazza a kapcsolódó vizsga díját is. Az alapvizsgán kívül a tanfolyam nem készít fel további más vizsgára.
 

Amit a kapcsolódó vizsgáról tudni kell: 

Az alapvizsga 60 perces (+15 perc nem angol anya-, illetve munkanyelvűeknek), és 40 egyszerű, egyenként 1 pontot érő kérdésből áll. A sikeres vizsgához 65%-os vizsgaeredmény (26 pont) szükséges.
A sikeres alapvizsga által biztosított minősítés (certificate) előfeltétele a haladó tanfolyamokon való részvételnek.
A PeopleCert vizsgaközpontja által szervezett vizsgát a tanfolyam végét követő egy éven belül, távolról felügyelt online módon, (jelenleg) kizárólag angol nyelven lehet letenni. A vizsgán semmilyen segédeszközt nem lehet használni.
A vizsgát 18.000 Ft + áfa felár mellett lehet egy ún. ’Take2’ opcióval is rendelni. Ez az opció az első vizsga sikertelensége esetén ingyenes pótvizsgát biztosít. Első sikeres vizsga esetén azonban nem visszatéríthető.
A tanfolyamhoz vizsgagaranciát adunk, amelynek keretében a kapcsolódó vizsga sikertelensége esetén térítésmentesen személyi felkészítő konzultációt és/vagy – eseti egyeztetés mellett - ismételt tanfolyami részvételi lehetőséget biztosítunk. 

KINEK AJÁNLJUK

Az ITIL®4 alaptanfolyamot mindenkinek ajánljuk, aki munkaköréből fakadóan részt vesz az IT-szolgáltatásmenedzsment tetszőleges területének fejlesztésében és működtetésében, illetve az ITIL® alkalmazásában.
Az alaptanfolyam az első lépést jelenti a szolgáltatásmenedzsment továbbfejlesztésével foglalkozó szakemberek, és az abban érdekelt vezetők számára azért, hogy megfelelő hozzáállást és szemléletet tudjanak kialakítani.
Az alaptanfolyamon megszerezhető tudás azért hasznosítható jól a fejlesztők és üzemeltetők számára, mert teljeskörű rendszerszemléletet vezet be a termékek kivitelezése és a szolgáltatások nyújtása során.
A négy napos képzést azoknak ajánljuk : 

 • akik a három napos alaptanfolyamnál ajánlottakhoz képest az ITIL®-en kívül foglalkoznak más bevált megközelítés megvalósításával is pl. agilitás a fejlesztésben/üzemeltetésben (Scrum/DevOps), Lean
 • akik a kialakult gyakorlatban a hatékonyságon túlmenően a komplex értékszemlélet, az üzletorientáltság és a teljes körű integráltság mellett fejleszteni szeretnék a távlatos gondolkodást és tervezést is.

 

Tematika

A három napos ITIL®4 alaptanfolyam tematikája az első három napon
4-ik napon: kiegészítés az összes ITIL®4 által javasolt, de még nem tárgyalt jógyakorlatokkal (részletesebben kifejtve)

Általános jellegű jógyakorlatok

 • Mérés és jelentés
 • Szervezeti változásmenedzsment
 • Architektúramenedzsment
 • Projektmenedzsment
 • Kockázatmenedzsment
 • Munkaerő- és tehetségmenedzsment
 • Stratégiamenedzsment

Szolgáltatásjellegű jógyakorlatok

 • Szolgáltatástervezés
 • Üzleti elemzés

Technikai jellegű jógyakorlatok

 • Infrastruktúra- és platformmenedzsment

 

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!