Tanfolyamaink távolról (live online) is!

SAP Haladó LicencAkadémia

IPR-SHLA
1 nap
99 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Akiknek ajánljuk

A képzésre minden olyan szakembert szeretettel várunk, akinek munkája során elengedhetetlen, hogy birtokában legyen a legfrissebb SAP licencelési információknak, legyen szó SAP termékek üzemeltetéséről, beszerzéséről vagy eladásáról.

Célunk

Tréningünk célja, hogy a résztvevő szakemberek annak elvégzése után

  •     rendelkezzenek a szakterületen szükséges stabil elméleti alapokkal,
  •     könnyebben tájékozódjanak az SAP licenckonstrukcióinak világában, s ezt a tudást a napi gyakorlatban is alkalmazzák,
  •     az SAP terméklicencelési specialitásait megismerve, a megfelelő szabályokat (költség)hatékonyan alkalmazzák.

 

Amit kínálunk

A tréning során először az SAP Magyarországon kereskedelmi forgalomban elérhető licenckonstrukcióit és kereskedelmi gyakorlatát mutatjuk be. Ezt követi a terméklicencelés, melynek keretében a termékek licencelésének dimenzióit, a felhasználás jellegétől függő szabályokat, és kulcstermékek specialitásait tárgyaljuk részletekbe menően, gyakorlati példákkal gazdagon illusztrálva. Kiemelten foglalkozunk az üzemeltetési gyakorlatban és a licencelésben is jelentős szerepet játszó virtualizált környezetekre vonatkozó szabályrendszerrel.

Az előadásokat az IPR-Insights SAP-licencelésre specializálódott, ezen a területen több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező tanácsadója tartja. A résztvevők kézhez kapják az előadások kinyomtatott diáit, ezzel is segítve, hogy megszerzett tudásuk később is felhasználható legyen. A tréning végén rövid, gyakorlati példákat is tartalmazó teszttel mérjük fel a résztvevők megszerzett tudását.

A járványhelyzetre tekintettel jelenleg csak online képzéseket tartunk. A hozzáférési linkjét a regisztrációt és befizetést követően küldjük meg a résztvevőknek.

Azon jelentkezők számára, akik már részt vettek LicencAkadémia képzésünkön,az SAP Online LicencAkadémia tréninget kedvezményes € 119 + ÁFA áron kínáljuk.
(Amennyiben csak magyar nyelvű résztvevők regisztrálnak, a képzés nyelve magyar)

Tematika

  • Az SAP stratégiája
  • Az SAP licencbe vételi modelljei
  • SAP dokumentumok (szerződés, ÁSZF, rendelkezések)
  • SAP licencoptimalizáció
  • A samQ eszköz

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!