Tanfolyamaink távolról (live online) is!

IBM Haladó LicencAkadémia

IPR-IHLA
1 nap
99 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Egynapos IBM Haladó LicencAkadémia képzésünkön az IBM licenckonstrukciói és terméklicencelési finomságai között segítünk eligazodni azon szakembereknek, akiknek munkája során elengedhetetlen, hogy birtokában legyenek a legfrissebb IBM licencelési információknak, legyen szó IBM termékek üzemeltetéséről, beszerzéséről vagy eladásáról.

Célunk, hogy a résztvevők a tréning elvégzése után rendelkezzenek a szakterületen szükséges stabil elméleti alapokkal, könnyebben tájékozódjanak az IBM licenckonstrukcióinak világában, s ezt a tudást a napi gyakorlatban is alkalmazzák, az IBM terméklicencelési specialitásait megismerve, a megfelelő szabályokat (költség)hatékonyan alkalmazzák.

Bemutatjuk az IBM Magyarországon kereskedelmi forgalomban elérhető licenckonstrukcióit és az IBM szoftverauditok jellemzőit. Ezt követi a terméklicencelés, melynek keretében a virtualizált környezetek licencelését, valamint a middleware, collaboration, information management és analytics termékek, valamint az IBM Spectrum Protect megoldáscsomag specialitásait tárgyaljuk részletekbe menően, gyakorlati példákkal illusztrálva. Kiemelt figyelmet szentelünk a „mindennapi” IBM licencmenedzsment egyik kulcskérdésének, az IBM License Metric Tool (ILMT) használatának.

A járványhelyzetre tekintettel jelenleg csak online képzéseket tartunk. A hozzáférési linkjét a regisztrációt és befizetést követően küldjük meg a résztvevőknek.

Azon jelentkezők számára, akik korábban részt vettek Alapozó LicencAkadémia képzésünkön,
az IBM Haladó LicencAkadémia tréninget kedvezményes 69.000 Ft + ÁFA áron kínáljuk.

Tematika

  • IBM szoftverek licencelésének és az IBM szoftverauditok jellemzői
  • Az IBM Passport Advantage licencprogram
  • IBM middleware termékek licencelése virtualizált környezetben
  • IBM collaboration, information mangement és analytics megoldások licencelése
  • IBM Spectrum Protect megoldáscsomagok licencelése
  • IBM licencmenedzsment a gyakorlatban
  • IBM License Metric Tool (ILMT) demo

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!