Online képzési lehetőségek

IBM Haladó LicencAkadémia

IPR-IHLA
1 nap
99 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Akiknek ajánljuk

A képzésre minden olyan szakembert szeretettel várunk, akinek munkája során elengedhetetlen, hogy birtokában legyen a legfrissebb IBM licencelési információknak, legyen szó IBM termékek üzemeltetéséről, beszerzéséről vagy eladásáról.

Célunk

Tréningünk célja, hogy a résztvevő szakemberek annak elvégzése után

  •     rendelkezzenek a szakterületen szükséges stabil elméleti alapokkal,
  •     könnyebben tájékozódjanak az IBM licenckonstrukcióinak világában, s ezt a tudást a napi gyakorlatban is alkalmazzák,
  •     az IBM terméklicencelési specialitásait megismerve, a megfelelő szabályokat (költség)hatékonyan alkalmazzák.

 

Amit kínálunk

A tréning során először az IBM Magyarországon kereskedelmi forgalomban elérhető licenckonstrukcióit és kereskedelmi gyakorlatát mutatjuk be. Ezt követi a terméklicencelés, melynek keretében a termékek licencelésének dimenzióit, a felhasználás jellegétől függő szabályokat, és kulcstermékek specialitásait tárgyaljuk részletekbe menően, gyakorlati példákkal gazdagon illusztrálva. Kiemelten foglalkozunk az üzemeltetési gyakorlatban és a licencelésben is jelentős szerepet játszó virtualizált környezetekre vonatkozó szabályrendszerrel.

Az előadásokat az IPR-Insights IBM-licencelésre specializálódott, ezen a területen több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező tanácsadója tartja. A résztvevők kézhez kapják az előadások kinyomtatott diáit, ezzel is segítve, hogy megszerzett tudásuk később is felhasználható legyen. A tréning végén rövid, gyakorlati példákat is tartalmazó teszttel mérjük fel a résztvevők megszerzett tudását.

 

Tematika

Az IBM Haladó LicencAkadémia tematikája:

  •     IBM licencmodellek
  •     IBM SaaS megoldások
  •     IBM termékek licencelése virtualizált környezetben
  •     IBM terméklicencelés
  •     IBM BigFix megoldások (ILMT, BigFix management eszközök demo-ja)

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!