Tanfolyamaink távolról (live online) is!

Cloud LicencAkadémia

IPR-CLA
1 nap
99 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

A legnagyobb szoftvergyártók portfoliójában mind jobban előtérbe kerülnek a felhő alapú szolgáltatások és az azokhoz kapcsolódó licencelési modellek, ezért 2017-től olyan speciális tréninget is indítottunk, amely a cloud licencelési szabályokat tárgyalja részletesen. A Cloud LicencAkadémia elnevezésű egynapos képzésünkön a felhőszolgáltatásokhoz kapcsolódó licenckonstrukciók és terméklicencelési finomságok között segítünk eligazodni.

A tréningre minden olyan szakembert szeretettel várunk, akinek munkája során elengedhetetlen, hogy birtokában legyen a legfrissebb cloud licencelési információknak, legyen szó a felhőszolgáltatások üzemeltetéséről, a szolgáltatási modellekről és szolgáltatókról, vagy akár a licencelési forma jogi vonatkozásairól.

Célunk, hogy a résztvevő szakemberek annak elvégzése után rendelkezzenek a szakterületen elvárható elméleti háttérrel, könnyebben tájékozódjanak a cloud licenckonstrukciók világában, s ezt a tudást a napi gyakorlatban akár pénzre tudják váltani, a cloud licencelési specialitásokat megismerve átlássák, és megfelelően kezeljék a szoftvergyártók egy-egy új termékverziója licencelési változásának következményeit.

A járványhelyzetre tekintettel jelenleg csak online képzéseket tartunk. A hozzáférési linkjét a regisztrációt és befizetést követően küldjük meg a résztvevőknek.

 

Azon jelentkezők számára, akik már részt vettek más LicencAkadémia képzésünkön, a Cloud tréninget kedvezményes 69.000 Ft + ÁFA áron kínáljuk.

Tematika

  • Cloud alapok (PaaS, IaaS, SaaS, modellek, szolgáltatók)
  • Microsoft (Private, Azure, Office 365, SPLA)
  • VMware (terméklicencelés, SP Program, cloud szolgáltatások)
  • Citrix (terméklicencelés, SP Program, Citrix Cloud)
  • Meglévő szoftver-beruházások felhasználása a felhőben

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!