Online képzési lehetőségek

Cloud LicencAkadémia

IPR-CLA
1 nap
99 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

A legnagyobb szoftvergyártók portfoliójában mind jobban előtérbe kerülnek a felhő alapú szolgáltatások és az azokhoz kapcsolódó licencelési modellek, ezért 2017-től olyan speciális tréninget is indítottunk, amely a cloud licencelési szabályokat tárgyalja részletesen. A Cloud LicencAkadémia elnevezésű egynapos képzésünkön a felhőszolgáltatásokhoz kapcsolódó licenckonstrukciók és terméklicencelési finomságok között segítünk eligazodni.

Akiknek ajánljuk

A tréningre minden olyan szakembert szeretettel várunk, akinek munkája során elengedhetetlen, hogy birtokában legyen a legfrissebb cloud licencelési információknak, legyen szó a felhőszolgáltatások üzemeltetéséről, a szolgáltatási modellekről és szolgáltatókról, vagy akár a licencelési forma jogi vonatkozásairól.

Célunk

Tréningünk célja, hogy a résztvevő szakemberek annak elvégzése után

  • rendelkezzenek a szakterületen minimálisan szükséges elméleti háttérrel,
  • könnyebben tájékozódjanak a cloud licenckonstrukciók világában, s ezt a tudást a napi gyakorlatban akár pénzre tudják váltani,
  • a cloud licencelési specialitásokat megismerve átlássák, és megfelelően kezeljék a szoftvergyártók egy-egy új termékverziója licencelési változásának következményeit.

Amit kínálunk

A tréning során először a cloud alapokat és fogalmi hátteret tekintjük át, majd a felhő alapú szoftverlicencelés jogi vonatkozásaival foglalkozunk. Ezután részletesen bemutatjuk a VMware és Citrix cloud technológiák licencelési sajátosságait, valamint a Microsoft licencelés felhő vonatkozású specialitásait is.

Az előadásokat az IPR-Insights cloud licencelés területén több éves gyakorlati tapasztalattal rendelkező tanácsadói tartják.

A tréningen a részt vevők kézhez kapják az előadások kinyomtatott diáit, ezzel is segítve, hogy megszerzett tudásuk később is felhasználható legyen. A tréning végén rövid, gyakorlati példákat is tartalmazó teszttel mérjük fel a résztvevők megszerzett tudását.

Azon jelentkezők számára, akik korábban részt vettek LicencAkadémia képzésünkön, a Cloud LicencAkadémia tréninget kedvezményes 69.000 Ft + ÁFA áron kínáljuk.

Tematika

  • Cloud alapok (PaaS, IaaS, SaaS, modellek, szolgáltatók)
  • Microsoft (Private, Azure, Office 365, SPLA)
  • VMware (terméklicencelés, SP Program, cloud szolgáltatások, más gyártók licencelése VMware alatt)
  • Citrix (terméklicencelés, SP Program, Citrix Cloud)
  • Amazon (szolgáltatások, piaci helyzet, licencelés)
  • Jogi vonatkozások (licencelés specialitásai, adatvédelem, kockázatok)

Kinek ajánljuk

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!