Tanfolyamaink távolról (live online) is!

Kedvezmények

Egyedi és csoportos tanfolyami megállapodás

Amennyiben szeretné, hogy olyan képzést szervezzünk Önnek, amely

  • egyedi tematikájú, vagy
  • az Önök által biztosított helyszínen tartandó, esetleg
  • nem találta meg kínálatunkban,

kérjük írjon e-mailt és illetékes munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Csomagajánlatok

Csomagban olcsóbb! Egyes képzéseinkből csomagokat állítottunk össze, így több képzésből és vizsgából álló képzéssorozatok kedvezményes áron vehetők igénybe ha egyszerre rendelik meg a teljes sorozatot. A tematikák mellett figyelje a "Csomagban olcsóbb!" címszót a jobb oldali oszlop tetején. Csomagjaink közvetlenül elérhetőek Csomagok oldalunkon.

Microsoft oktatási utalványok (SA Voucher) felhasználása

2021-ben utoljára: véget ér a Microsoft oktatási utalványok felhasználási lehetősége. Olvassa el hírünket és használja fel a rendelkezésre álló tanfolyami napokat év végéig!

Az ingyenes oktatási utalványok beváltásáról és adminisztrálásáról az SA voucher oldalon olvashatnak bővebben.

A voucherek beváltásával, illetve a beváltáshoz kapcsolódó mennyiségi kedvezmény igénybe vételével kapcsolatban kérjük, keresse Bakai Gyöngyvért e-mailen vagy a +36 (1) 799-5503-as telefonszámon.

Vizsgakedvezmény

Szeretnénk ösztönözni hallgatóinkat arra, hogy tanfolyamon szerzett tudásukat lehetőleg a nemzetközi minősítéseket adó vizsgákon is lemérjék. Ezért a Microsoft tanfolyamok után, a kapcsolódó vizsgá(k)ra a tanfolyamot követő 1 hónapon belül 25% kedvezményt biztosítunk magánszemélyeknek.

Ez a kedvezmény nem függ attól, hogy a vizsga sikeres-e vagy sem. A vizsgák aktuális árairól érdeklődjön vizsgaadminisztrátorainknál e-mailen! Amennyiben a vizsga nem sikerül, az ismétlést már teljes áron kell kifizetni.

További hasznos vizsgainformációkat Vizsgáztatás oldalunkon olvashat.