Tanfolyamaink távolról (live online) is!

Kapcsolat

Kedves Látogatónk!

Tekintettel arra, hogy a koronavírus-járvány továbbra sem ért véget, tájékoztatjuk, hogy oktatóközpontunk az alábbi belépési is bent-tartózkodási rendszert üzemelteti.

Az IQSOFT – John Bryce Oktatóközpont eddig is és ezután is a mindenkori felnőttképzési előírásoknak megfelelő egészségügyi védelmi intézkedések szerint fog működni. Ennek különös jelentősége van akkor, amikor tevékenységünk nagy része zárt térben zajlik (oktatások, vizsgáztatás).
Továbbra is kérjük, hogy csak egészségesen vegyen részt programjainkon. Kérjük, hogy betegségek tüneteinek észlelése esetén a programja kezdete előtt keresse munkatársainkat, akik segíteni fognak annak átütemezésben.
A fentiek mellett oktatóközpontunk fenntartja magának a jogot, hogy betegség tüneteit mutató látogató esetén felkérje őt a távozásra, illetve egy későbbi megjelenésre.
Tudjuk, hogy sokszor okozhat félreértést egy hasonló, pl. allergiás tünetegyüttes is, ezért ilyen esetben egy 24 óránál nem régebbi, negatív PCR teszt felmutatása esetén engedélyezhető csak az oktatóközpontunkban való maradás.

Egészségünk megtartása közös érdekünk és feladatunk. Bízunk benne, hogy elfogadható a fenti szabályrendszerünk, és egészségügyi kockázatok nélkül élvezhetjük társaságát. 

Dobay Csaba
ügyvezető igazgató

2021. július 1.

House rules related to the coronavirus (eng)


Központi telefonszám: +36 1 799 5500
Fax szám:+36 1 799 5515
Cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1139 Budapest, Váci út 91.
Levelezési cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1386 Budapest 62., Pf. 906/110.
Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000823/2014
Nyilvántartási számunk: B/2020/000183
Honlap: http://www.iqjb.hu
Tanfolyami jelentkezés - információkérés e-mailen
Vizsga jelentkezés - információkérés e-mailen

Oktatóközpotunkban biztonsági kamerarendszer működik, a kamerarendszer működési szabályzatunk itt olvasható.

 
 
Hogyan talál el hozzánk...

 

Térkép

Közösségi közlekedés
  • M3 metró Forgách utcai megállójánál a Fáy utcai kijáratnál (az irodaház bejárata a templom mögött található)
  • Az Árpád-hídtól a 32-es busszal 1 megálló (Fáy utca), vagy kb. 5 perc séta a Váci úton észak felé a jobb oldalon
  • 115-ös busz Karikás Frigyes utcai megállótól (Dagály utca) pár perc séta a Váci úton észak felé a jobb oldalon
Autóval
  • az Árpád-hídtól a Váci úton a szervizútra behajtva közelíthető meg az irodaház,
  • észak felől a Váci úti felüljáró után a Turbina utcán jobbra, majd a Karikás Frigyes utcán balra kanyarodva, utána a Dagály utcán ismét balra, végül a Váci úti szervízútra balra kanyarodva közelíthető meg az irodaház.

Navigációs eszköz használata esetén az utca, házszám mellett a kerületet is írják be (XIII. kerület vagy 1139), mert előfordulhat, hogy ennek hiányában a Váci út újpesti szakaszára irányít a navigáció!

Parkoljanak szabályosan a környező utcákban, mivel a közterületfelügyelők gyakran ellenőriznek és büntetnek.

  • A Váci út és a környező utcák a XIII. kerület díjköteles parkolási zónáiba tartoznak (a link az aktuális parkolási díjakra mutat). A környék utcáiban (Fáy utca, Lomb utca, a Váci út szervizútjai) lehet parkolóhelyeket találni és időkorlát sincsen. A parkoláshoz a Váci úton a 0139, a mellékutcákban a 0138 kódok használhatók (frissítve 2022-09-08).
  • További parkolási lehetőség a közelben: Park&Go parkolók

Kerékpárral érkező hallgatóink jelenleg a Váci út és Turbina utca sarkán található Corner irodaház előtti utcai kerékpártárolókat vehetik igénybe. Térkép

Tanfolyamszervezési információk

Tanfolyami jelentkezéssel, megrendeléssel, módosítással és lemondással, időbeosztással stb. kapcsolatos tudnivalókat Szervezési információk oldalukon talál.

Tanfolyamaink helyszíne

A képzéseinket online vagy hibrid (online és tantermi) részvétellel vállaljuk.
A tantermi részvétel helyszíne Oktatónközpotunk 1139 Budapest, Váci út 91., 4. emelet, vagy partnereinkkel közösen szervezett képzések esetén partnereink oktatóterme.

Bérelhető tantermek

12-24 fős légkondicionált oktatótermeink igénybevételekor projektor, flipchart/whiteboard, ingyenes kávé- és vízautomata, 100 MB/s sebességű internetkapcsolat és wifi is jár. Berendezéstől függően a nagyteremben 70 fő is leültethető.
Tantermeink számítógépekkel felszerelve, vagy azok nélkül is használhatók, a nyári időszakban a panorámás teraszunk kiválóan használható a szünetek során.
Oktatóközpontunk a 3-as metróvonal megállójától fél perc sétára, irodai éttermek és kávézók közvetlen közelében található..
Árak 30.000-90.000 Ft + ÁFA /nap között. Részletekről érdeklődjön a központi telefonszámunkon (06 1 799 55 00) vagy írásban.

Szállás

Szállás ajánlónkkal szeretnénk segíteni a hozzánk érkező tanfolyami résztvevőknek, vizsgázóknak, hogy közeli szálláshelyet találjanak az itt tartózkodás idejére.

Kiemelt ajánlatunk:

Benczúr Hotel
A hotel kimondottan az IQSOFT hallgatói számára kedvezményes szálláslehetőséget kínál.
A kedvezményes árak 2021-ben:

  SUPERIOR ECO
egyágyas kétágyas egyágyas kétágyas
2021.04.08-12.28. 18.000.- 21.000.- 15.000,- 18.000.-

 
Részletes ajánlat letölthető innen.

Szállás foglalás Tésy Jánosnál e-mailen vagy telefonon: +36 (20) 959-2293

További szálláshelyek

Keresésnél érdemes a Budapest XIII. kerület, Váci út, Árpád-híd vagy Angyalföld kulcsszavakat használni.