Online képzési lehetőségek

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Központi telefonszám: +36 1 799 5500
Fax szám:+36 1 799 5515
Cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1139 Budapest, Váci út 91.
Levelezési cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1386 Budapest 62., Pf. 906/110.
Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000823/2014
Nyilvántartási számunk: B/2020/000183
Honlap: http://www.iqjb.hu
Tanfolyami jelentkezés - információkérés e-mailen
Vizsga jelentkezés - információkérés e-mailen

Oktatóközpotunkban biztonsági kamerarendszer működik, a kamerarendszer működési szabályzatunk itt olvasható.

 
 
Hogyan talál el hozzánk...

 

Térkép

Közösségi közlekedés
 • M3 metró Forgách utcai megállójánál a Fáy utcai kijáratnál (az irodaház bejárata a templom mögött található)
 • Az Árpád-hídtól a 32-es busszal 1 megálló (Fáy utca), vagy kb. 5 perc séta a Váci úton észak felé a jobb oldalon
 • 115-ös busz Karikás Frigyes utcai megállótól (Dagály utca) pár perc séta a Váci úton észak felé a jobb oldalon
Gépkocsi
 • az Árpád-hídtól a Váci úton a szervizútra behajtva közelíthető meg az irodaház,
 • észak felől a Váci úti felüljáró után a Turbina utcán jobbra, majd a Karikás Frigyes utcán balra kanyarodva, utána a Dagály utcán ismét balra, végül a Váci úti szervízútra balra kanyarodva közelíthető meg az irodaház.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben navigációs eszközt használnak, az utca, házszám mellett a kerületet is írják be (XIII. kerület vagy 1139), mert előfordulhat, hogy ennek hiányában a Külső Váci útra irányít a navigáció!

 • A Váci út és a környező utcák a XIII. kerület díjköteles parkolási zónáiba tartoznak (a link az aktuális parkolási díjakra mutat). A környék utcáiban (Fáy utca, Lomb utca, a Váci út szervizútjai) lehet parkolóhelyeket találni és időkorlát sincsen. A parkoláshoz a Váci úton a 0137, a mellékutcákban a 0135 kódok használhatók. További parkolási lehetőségek:
   
 • Park&Go parkolók
  •  1138 Budapest, Turbina utca 5. Térkép
   • Amennyiben a belépésnél ránk hivatkoznak („IQSOFT”), a parkolási díj  1.200 Ft/nap/személyautó. A parkolásról számlát is adnak a helyszínen, ezt távozáskor jelezni kell a parkolóőrnek.
   • A parkolási díj egyébként 190 Ft/óra (itt ellenőrizheti).
    • Belváros (dél) felől érkezőknek javasoljuk a navigáció használatát (a Váci úton tilos balra kanyarodni, ezért javasolt a Váci út - jobbra Frangepán utca - balra Lomb utca - balra Fáy utca - egyenesen Turbina utca útvonal).
    • Óbuda felől (Árpád-híd) a Népfürdő utca - jobbra Dagály utca - balra Karikás Frigyes utcában az utca végén bal oldalon szemben lehet behajtani a parkolóba.
    • Újpest (északi) irányból a Váci úti felüljáró után a szervízútra behajtva a Turbina utcából lehet megközelíteni (a Váci útról tilos jobbra kanyarodni!).
  • 1138 Forgách utca 9. Térkép
   • A parkolási díj 1.500 Ft/nap, itt kedvezmény nem érvényesíthető.
    • Belváros és Óbuda felől a Váci úton a Forgách utcába behajtást követően a Lomb utca sarkán található a parkolló.
    • Újpest (északi) irányból a Fiastyúk utcába lehet balra bekanyarodni, jobbra a Madarász Viktor utcában egyenesen a Forgách utcáig, a parkoló bal oldalon lesz.

Felhívjuk figyelmüket, hogy parkoljanak szabályosan a környező utcákban, mivel a közterületfelügyelők gyakran ellenőriznek és büntetnek. Lehetőség szerint ne hagyjanak az autóban semmilyen értéket (iratokat, mobiltelefont, stb.).

Kerékpárral érkező hallgatóink jelenleg a Váci út és Turbina utca sarkán található Corner irodaház előtti utcai kerékpártárolókat vehetik igénybe.

Szállás

A környékbeli lehetőségekről további információt a Szállás oldalon olvashatnak.

Tanfolyamszervezési információk

Tanfolyami jelentkezéssel, megrendeléssel, módosítással és lemondással, időbeosztással stb. kapcsolatos tudnivalókat Szervezési információk oldalukon talál.

BÉRELHETŐ TANTERMEK

12-24 fős légkondicionált oktatótermeink igénybevételekor projektor, flipchart/whiteboard, ingyenes kávé- és vízautomata, 100 MB/s sebességű internetkapcsolat és wifi is jár. Berendezéstől függően a nagyteremben 70 fő is leültethető.
Tantermeink számítógépekkel felszerelve, vagy azok nélkül is használhatók, a nyári időszakban a panorámás teraszunk kiválóan használható a szünetek során.
Oktatóközpontunk a 3-as metróvonal megállójától fél perc sétára, irodai éttermek és kávézók közvetlen közelében található..
Árak 30.000-90.000 Ft + ÁFA /nap között. Részletekről érdeklődjön a központi telefonszámunkon (06 1 799 55 00) vagy írásban.