Év eleji ITIL akció / Azure tanfolyamok 40.000 ft kedvezménnyel

Felhasználási feltételek

Fogalmak

Felhasználó: mindenki, aki az IQSOFT John Bryce Oktatóközpont weboldalát megtekinti, az azon található szolgáltatásokat használja.
Oktatóközpont: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont

Információk megbízhatósága

Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont mindent megtesz a weboldalon található információk pontosságáért, mindezek mellett nem vállalunk felelősséget a weboldalon található adatok esetleges pontatlanságából vagy hiányosságából eredő bárminemű kárért.

Elérhetőség

Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont a weboldal bármely részét vagy egészét, előzetes értesítés nélkül, bármikor korlátozhatja, felfüggesztheti, illetve megszüntetheti. Az Oktatóközpont nem vállal szavatosságot a weboldalhoz való hozzáférés megszakadásáért vagy hibáiért.

Felelősség

Minden Felhasználó saját és kizárólagos felelőssége mellett használja az IQSOFT -  John Bryce Oktatóközpont weboldalát.
Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont a weboldalán található elemeket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja, megszüntetheti, megjelenésüket, működésüket, tartalmukat megváltoztathatja.  Az Oktatóközpont nem köteles a weboldalán megjelenített tartalmakkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban bármilyen javítást, aktualizálást vagy frissítést végezni.
Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont nem vállal felelősséget a weboldal használata következtében bekövetkező vírusfertőzés miatti esetleges veszteségért. A Felhasználók bármely anyagot saját felelősségükre töltenek le a weboldalról.

Lehetséges jogsértések

A weboldalon található tartalmak szerzői és védjegy jogainak jogosultja az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont, illetve ha más a jogosult, úgy ezen tartalmak a jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.
A Felhasználó jogosult az Oktatóközpont weboldalának olvasására, a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra ideiglenesen többszörözni, valamint nem-kereskedelmi célból merevlemezre menteni és kinyomtatni. A weboldal bármely része, az Oktatóközpont előzetes írásbeli engedélye nélkül, haszonszerzés céljából nem hasznosítható. Amennyiben a Felhasználó más kiadványban vagy weboldalon szeretné a tartalmat/hivatkozást felhasználni, az az Oktatóközpont előzetes írásbeli engedélye után lehetséges. Az engedély mellett ennek feltétele, hogy feltünteti a forrást: „Forrás: az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont honlapja”.
Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont jogosult a Felhasználó által a weboldalra továbbított információkban található gondolatokat, fejlesztéseket, javaslatokat bármilyen célból felhasználni. Ez esetben az információt megadó fél ellenszolgáltatásra nem jogosult. Az információ megadásával a Felhasználó szavatolja, hogy ő a megadott anyaghoz fűződő jogok kizárólagos jogosultja, az anyagok nem sértőek, és azok IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont által történő felhasználása nem sérti harmadik fél jogait vagy bármely irányadó jogszabályt.
Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont oldalai más oldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhatnak. Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatával vagy tartalmával kapcsolatban nem vállal felelősséget.

Tiltott tevékenység

A Felhasználók nem végezhetnek az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont saját mérlegelési körében helytelennek tartott, és/vagy a weboldalra vonatkozó bármely jogszabály szerint jogellenesnek vagy tiltottnak minősülő tevékenységet.

A Felhasználók számára tilos a következők küldése, publikálása, feltöltése:

  • olyan információk, melyek harmadik fél magánadatai vagy szerzői jogait sérti,
  • olyan tartalom, mely az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont jóhírét sérti,
  • olyan anyag, mely más személyre sértő, megalázó, vulgáris, szeméremsértő, illetlen,
  • olyan anyag, mely rasszista, erőszakot, fajgyűlöletet vagy más illegális tevékenységet szít,
  • olyan anyag, mely vírust tartalmaz,
  • olyan anyag, mely az Oktatóközpont vagy harmadik személyek rendszereit vagy hálózatbiztonságát vélhetően károsítja.
 
Változtatásra vonatkozó értesítések

Jelen nyilatkozat utolsó módosításának dátuma: 2014. február 21.
Az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont fenntartja magának a jogot, hogy jelen nyilatkozatot előzetes és utólagos értesítés nélkül módosítsa.
Jelen nyilatkozattal kapcsolatos bármilyen kérdését kérjük, küldje el nekünk e-mailen.