Tanfolyamaink távolról (live online) is!
Csomag
318 000 + ÁFA helyett csak
279 000 + ÁFA
 • csomag kódja:MSTSQL
 • időtartam:4 nap

Transact-SQL tanfolyamcsomag

A tanfolyam célja

 • A két tanfolyam együttesen lefedi a hivatalos Microsoft képzést (kódja 10774/20461/20761).

Kinek ajánljuk

Tanfolyamok

 • Querying Microsoft SQL Server - Basic (20461, 20761, DP-080T00)

  Célja a Microsoft SQL Server adatbázisok lekérdezési lehetőségeinek bemutatása alapszinten. A képzés verzió független, a 10774, illetve a 20461, 20761 Querying SQL Server hivatalos Microsoft tanfolyamok tematikájára épül.

  A modern adatbázis kezelő rendszerek számos információt tartalmaznak különböző táblákba szerveződve. Ezeket az adatokat nem csak rendszergazdáknak, hanem átlagos üzleti felhasználóknak is ki kell nyerni, betekintési, módosítási, elemzési, riportolási célzattal. Ehhez nyújt segítséget a T-SQL nyelv, melynek segítségével könnyen készíthetünk az SQL Serveren a hétköznapi ember számára olykor bonyolultnak tűnő kérdésekre adott értelmezhető válaszokat.

  Mindazoknak ajánljuk, akik az SQL Servert hétköznapi tranzakcionális rendszerek lekérdezésére szeretnék használni, információt szeretnének kinyerni táblákból.

  Azoknak is hasznos lehet, akik korábban már láttak SQL Servert és abban futtattak egyszerű vagy komplex SELECT-eket, és most áttekintenék, hogy is kell ezt a Microsoft szempontjából végrehajtani.

  Szívesen látjuk azokat is, akik akár munkájuk kapcsán, akár érdeklődés miatt más rendszerekből kalandoznak az SQL Server felé, tehát a dBase, FoxBase, FoxPro, SyBase, Oracle, mySQL, Informix rendszerek használóit.

  Természetesen a célkitűzés az alapok elsajátítása, hogy a haladó tanfolyamon elmerüljünk a mélységekben és a specifikumokban.

  Azon hallgatóinknak, akik a Transact SQL nyelv alapjait - akár SQL Server 2008-ban - már elsajátították, az MSSQLTA haladó szintű tanfolyamunkat ajánljuk.

  Tovább a tanfolyamra
 • Querying Microsoft SQL Server - Advanced (20461, 20761)

  Az SQL Server-t a standard SQL, az alap Microsoft T-SQL utasítások, szerkezetek mellé számos újdonsággal vértezték fel a Microsoft fejlesztői. Az egyes verziók (SQL 2005, 2008, 2012, 2014, 2016) megjelenésével egyre szélesebb körű lett a T-SQL utasítások tárháza és funkcionalitása. Ez a tanfolyam a széles spektrumú tudás megszerzésének második állomása, melyen az SQL Server komplex lekérdezései kerülnek napirendre, illetve bepillanthatunk az SQL lekérdezések működésébe is.

  A Microsoft SQL Server adatbázisok lekérdezési lehetőségeinek bemutatása haladó szinten, az alap tanfolyamon megszerzett tudás bővítése, betekintés az extra funckiókba.

  Azoknak ajánljuk, akik T-SQL lekérdezések alapjait korábbi tanfolyamon vagy munkájuk során különböző forrásokból megszerezték és ismereteiket SQL Server specifikumok irányában szeretnék bővíteni, mélyíteni.

  A képzés verzió független, a 10774, illetve a 20461, 20761 Querying SQL Server hivatalos Microsoft tanfolyamok tematikájára épül.

  Tovább a tanfolyamra

Linkek

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!