Tanfolyamaink távolról (live online) is!

ELKÖLTÖZÜNK...

Kezdhetném patetikusan is. Mondjuk így:

„Elköltözünk… alapításunk után majdnem 17 évvel, 2017 januárjában elhagyjuk ismert székhelyünket, a Csata utca - Tüzér utca azon épületeit, ahol annakidején, még 2000-ben, a KFKI és az IQSOFT Rt. leszármazottjaként tulajdonosaink megalapították az IQSOFT – John Bryce Oktatóközpontot...”

A meghatódottság helyett viszont álljon itt egy pozitív és előretekintő jegyzet.

Valóban székhelyet váltunk, de maradunk a XIII. kerületben.

Oktatóközpontunk 2017 január közepétől egy modernebb, és közlekedési szempontból is előnyösebb irodaházba költözik át. A következő években a Váci út és a Fáy utca sarkán levő Business Center 91 ad majd otthont vállalatunknak.

Ugyanakkor való igaz, hogy a „bölcsőnk” elhagyása egy időszak végét is jelzi, ez pedig számvetésre késztet mindannyiunkat. Végülis az IQJB (mi így nevezzük magunkat, és talán már Ti is minket) itt nőtte ki magát az IQSOFT Rt. oktatási osztályából az ország egyik meghatározó informatikai képzőintézményévé.

Tulajdonosunk, az izraeli John Bryce Training révén részesei lettünk a Matrix csoportnak, általuk pedig az Asseco hálózatának, így Magyarországon egyedüliként valós rálátásunk lett az informatika világszintű trendjeire is.

Közben persze nagyon sok idő telt el. A piac rengeteget változott és teszi ezt ma is, minden nap. Mi közben sikeresen követtük – sőt vezettük is – ezeket a folyamatokat. Összes munkatársam, az oktatóink mindig amellett voltak, hogy Oktatóközpontunk szakmailag, etikailag és az ügyfélközpontúság szempontjából is mindig a lehető legmagasabb szinteken teljesíthessen.

Ez biztosan nem fog változni a jövőben sem, mert mindannyian eltökéltek vagyunk a tőlünk megszokott minőség folytatásában.

Mi továbbra sem fogunk üres frázisokat puffogtatni, be nem tartható ígéreteket tenni. Sőt, folytatni fogjuk azt, hogy igazi tartalommal töltünk meg olyan fogalmakat is, melyek néha már kiüresedtek a nagy, piaci kommunikációs zajban.

Ilyen személyes vesszőparipám például az „innováció”, az „innovatív vállalat” fogalma. Egy példát említve: már 2016-ban is két olyan üzletágat indítottunk el, mely egyrészt előtte nem létezett Magyarországon, de ami talán ennél is fontosabb: programjaink tartalmát a tanfolyamainkon résztvevő hallgatóink konkrét visszajelzései alapján alakítottuk ki. Az Apple termékek és a Microsoft rendszerek kapcsolatával foglalkozó oktató-sorozatunk, valamint a különleges informatikai vezetői képzéssorozatunk (IT Leadership Development Program - ITLDP) két olyan sikeres példa, melyeket a visszajelzések alapján a mai napig is folyamatosan alakítunk, és az ügyfeleink nagy megelégedéssel „fogyasztanak” is.

Felkészült oktatásszervező munkatársaim, a rendkívül magas szintű tudás birtokában lévő oktatóink, a teljes adminisztratív csapatunk egy valós garancia arra, hogy ezt folytatni fogjuk a jövőben is.

A cég vezetőjeként számomra nagyon megtisztelő ezt az időszakot végigélnem.

De mielőtt tényleg meghatódom :-), vissza a valósághoz.

Szóval: januárban elköltözünk. Új címünk: 1139, Váci út 91, IV. emelet.

Szolgáltatási kiesés nem lesz, hiszen ha IT céget IT-sok költöztetnek, nagy baj nem lehet. Csak az a sok drót ne lenne… :-)

Kérem figyeljétek hírleveleinket, tanfolyami visszaigazolásainkat, honlapunkat. Itt mindig naprakész információk lesznek ezzel kapcsolatban.

Sok szeretettel várunk ott is majd mindannyiotokat, a megszokott minőséggel, de már nem a megszokott helyen.

Dobay Csaba

ügyvezető igazgató

IQSOFT – John Bryce Oktatóközpont

címkék

Ajánlja a blogbejegyzést másoknak is!