SA voucher

MIT JELENT AZ SA VOUCHER?

A Microsoft a Frissítési Garanciát megvásárló ügyfelei számára számos előnyt biztosít, így a verziókövetés mellett például ingyenes oktatást is. Ehhez úgynevezett SA (Software Assurance – Frissítési Garancia) vouchert ad, melyet a cégek oktatási kuponként használhatnak fel a hivatalos Microsoft oktatóközpontoknál - így az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpontnál is - elérhető Microsoft tanfolyamok finanszírozására.

HOL ÉRDEMES KERESNI AZ SA VOUCHEREKET CÉGEN BELÜL?

Az SA voucherek kezelése és nyilvántartása vállalatonként eltérhet. Jellemzően a licensz vásárlásokért felelős részleg (beszerzési, pénzügyi osztály) kapja kézhez az SA jogokat. Ideális esetben az információk eljutnak az IT vagy a HR osztályra, ahol a szakmai képzéseket tartják kézben. Előfordul, hogy a cégen belül a kedvezménnyel először találkozó személy nem ismeri fel a lehetőségben rejlő értéket és elvész az ingyenes képzés lehetősége, holott ezzel akár milliós nagyságrendű, mégis INGYENES képzéstől esnek el a vállalat szakemberei.

VAJON ÖN JOGOSULT AZ SA VOUCHER FELHASZNÁLÁSÁRA?

Amennyiben nem tudja, hogy jogosult-e a kedvezményre, illetve nem ismeri a Microsoft licenszekért felelős kapcsolattartójukat, hívja a Microsoft mennyiségi licenszszerződés vonalát (06-80/015-829), ahol magyar nyelven kaphat tájékoztatást arról, hogy ki a felelőse az oktatási utalványok kiosztásának, mennyi ingyenes tanfolyami nap áll rendelkezésükre, illetve hogyan tudja ezeket az oktatási utalványokat aktiválni és felhasználni. A szolgáltatás munkanapokon 8 és17 óra között vehető igénybe.

Információs oldalak

Hogyan működik a mennyiségi licenszelés?
http://www.microsoft.com/licensing/about-licensing/how-volume-licensing-works.aspx

Milyen előnyöket biztosít a Microsoft?
http://www.microsoft.com/licensing/licensing-programs/licensing-programs.aspx

Frissítési Garancia aktiválási útmutató
http://www.microsoft.com/licensing/sa/activationtrain/
Az oktatási utalványok kezelését a 3. "USE" menüpontban a 3. "Activate Training Voucher Benefit" almenüre kattintva mutatják be.

Microsoft Volume Licensing Service Center
https://www.microsoft.com/Licensing/servicecenter/default.aspx

Amennyiben Ön SA voucerrel szeretné fizetni a tanfolyamot, fontos tudnia, hogy

  • a kapott SA oktatási utalványok darabonként fedezik a tanfolyami napokat. Azaz egy 5 napos tanfolyamra 5 napnyi SA utalványt kell aktiválni a résztvevő nevére. Ezen felül Önnek semmilyen egyéb költsége nincsen és az utalványokkal fizetett tanfolyamon ugyanúgy megkap minden oktatási segédletet, ráadásul térítésmentesen biztosítjuk az ebédet is a tanfolyam ideje alatt.
  • amennyiben teljes egészében SA utalvánnyal fizetik a tanfolyamot, akkor nincs szükség jelentkezési lap kitöltésére, hiszen nem számlázunk Önök felé. Ebben az esetben kérjük, hogy az SA utalványok aktiválását követően e-mailben kapott visszaigazolást legyen szíves továbbítani a bakai.gyongyver@iqjb.hu e-mail címre. Írja hozzá a tanfolyam kódját, választott időpontját, valamint a résztvevő nevét és e-mail címét. Fontos, hogy szerepeljen a voucher kód mellett az az e-mail cím is, amit a webes regisztráció (a voucher kiosztása) során megadtak, mert ezt a beváltáskor kéri tőlünk a rendszer
  • amennyiben nem a teljes tanfolyami díjat fizetik SA utalvánnyal, akkor kérjük a tanfolyami (online vagy letölthető) jelentkezési lap kitöltését és a kedvezmény rovatban bejelölni, hogy hány napnyi SA utalványt használnak fel a tanfolyamra. Ebben az esetben a tanfolyami díj arányos részét számlázzuk ki Önöknek. A jelentkezési lap letölthető innen.

SA voucher beváltásához kapcsolódó akciónk itt érhető el