Online képzési lehetőségek

SA voucher

2021-ben véget ér a Microsoft oktatási utalványok felhasználási lehetősége - olvassa el hírünket!

 

Mit jelent az SA VOUCHER?

A Microsoft a Frissítési Garanciát megvásárló ügyfelei számára számos előnyt biztosít, így a verziókövetés mellett például ingyenes oktatást is. Ehhez úgynevezett SA (Software Assurance – Frissítési Garancia) vouchert ad, melyet a cégek oktatási kuponként használhatnak fel a hivatalos Microsoft oktatóközpontoknál - így az IQSOFT - John Bryce Oktatóközpontnál is - elérhető Microsoft tanfolyamok finanszírozására.

Hol érdemes keresni a cégen belül ezt a finanszírozási lehetőséget?

Az SA voucherek kezelése és nyilvántartása vállalatonként eltérhet. Jellemzően a licensz vásárlásokért felelős részleg (beszerzési, pénzügyi osztály) kapja kézhez az SA jogokat. Ideális esetben az információk eljutnak az IT vagy a HR osztályra, ahol a szakmai képzéseket tartják kézben. Előfordul, hogy a cégen belül a kedvezménnyel először találkozó személy nem ismeri fel a lehetőségben rejlő értéket és elvész az ingyenes képzés lehetősége, holott ezzel akár milliós nagyságrendű, mégis INGYENES képzéstől esnek el a vállalat szakemberei. Az oktatási utalványok kiosztására jogosult személy az ún. Benefit Administrator.

Vajon cége jogosult az SA VOUCHER felhasználására?

Amennyiben nem tudja, hogy jogosult-e a kedvezményre, illetve nem ismeri a Microsoft licenszekért felelős kapcsolattartójukat, hívja a Microsoft mennyiségi licenszszerződés vonalát (06-80/015-829), ahol magyar nyelven kaphat tájékoztatást arról, hogy ki a felelőse az oktatási utalványok kiosztásának, mennyi ingyenes tanfolyami nap áll rendelkezésükre, illetve hogyan tudja ezeket az oktatási utalványokat aktiválni és felhasználni. A szolgáltatás munkanapokon 8 és17 óra között vehető igénybe.

Információs oldalak

http://www.microsoft.com/licensing/licensing-programs/licensing-programs.aspx

https://www.microsoft.com/Licensing/servicecenter/default.aspx

Amennyiben Ön SA voucerrel szeretné fizetni a tanfolyamot, fontos tudnia, hogy

  • Az SA oktatási utalványok darabonként fedezik a tanfolyami napokat. Azaz egy 5 napos tanfolyamra 5 napot kell kiosztani SA utalvány formájában a képzésen résztvevő nevére. Ezen felül Önnek semmilyen egyéb költsége nincsen.
  • Az SA oktatási utalvánnyal finanszírozott tanfolyami részvétel teljesen egyenértékű a "normál" finanszírozással, a tanfolyami résztvevő hivatalos tananyagot kap (az utalvány beváltáshoz azt legalább egyszer meg is kell nyitnia).
  • Akciós jelentkezés során is felhasználható az SA voucher.
Megrendelés menete, jelentkezés a tanfolyamra

Tanfolyami megrendelőlapunk alsó sorában kérjük megadni az SA voucher adatokat.

Abban az esetben is lehetőség van az utalványok felhasználására, amennyiben nem a teljes tanfolyami díjat fizetik SA utalvánnyal. Ebben az esetben a tanfolyami díj arányos részét számlázzuk ki Önöknek.

Kérdések esetén keresse tanfolyamszervező munkatársunkat!