Tanfolyamaink többsége élő online formában is elérhető!

Online tanulási lehetőségek a pandémiás időszakban

A március közepe-végi időszakra meghirdetett képzéseinkre jelentkezett ügyfeleinket már értesítettük, minden egyes jelentkezővel külön egyeztettünk arról,  hogy lehet-e vagy hogyan lehet megoldani a képzését online módon és mikor. Az online átállásunk folyamatos, már meg is tartottuk az első olyan képzésünket, amely a koronavírusjárvány  miatt az eredeti oktatótermi forma helyett online módon egy virtuális tanteremben zajlott.

Fontos hangsúlyozni, hogy ezek nem "konzerv" tanfolyamok, hanem az oktatótermi oktatásaink online körülmények között, a jólismert oktatóinkkal, akik a megszokott szakértelmüket hozzák, adják hozzá a tanfolyamhoz. Technikai rendszerünk felkészült arra, hogy párhuzamosan több oktatást is megtartsunk és biztosítsuk hozzájuk a technikai környezetet, laborokat.

A képzések jó részéhez elengendő internetkapcsolat és böngésző, illetve esetlegesen vpn kapcsolatot igényelhet. Hogy melyik képzéshez mi szükséges arről tanfolyamszervezőink minden érdeklődőt külön tájékoztatnak.

Nagy vonalakban és a teljesség igénye nélkül Microsoft, Linux, Java, C++, biztonságos programozás, Check Point, egyes Oracle tanfolyamok.

Készülünk az ITIL tanfolyamok online oktatására is, így áprilisban ilyen módon állnak rendelkezésre ITIL képzéseink. Április 20-tól az ITIL4 alapképzések és április 27-től az ITIL Szolgáltatásátadás képzés. Az ITIL képzések időpontjai nem változnak a korábbiakhoz képest.

Ugyancsak online elérhetőek az Informatikai Biztonságirányítási képzések, IT Risk, SixSigma képzések is.

A pandémiás időszakban partnerünk az IPR-Insights is elő, online módon szolgáltatja LicencAkadémia tanfolyamait.

A lista folyamatosan bővül, ahogy mindegy egyes oktatónkkal egyeztetünk a lehetőségekről. Érdemes érdeklődni tanfolyamszervezőinknél, bármilyen képzési igény merül fel, mert folyamatosan dolgozunk a képzések online megvalósításán.

Az online oktatótermi tanfolyamainkon kívül ismét előtérbe kerülnek a gyártók által biztosított online tanfolyami megoldások is, szinte minden Oracle tanfolyam elérhető online, self-study formákban is, ilyen a Training-On-Demand képzések. Ezekhez kérhető oktatói támogatás is online konzultáció formájában.

A Microsoft tanfolyami kínálat is elérhető On-Demand formában, részletek a weboldalunkon.

Figyeljék hírleveleinket, online csatornáinkat, ez utóbbiakra folyamatosan tesszük fel az aktuális online induló képzéseinkről az információkat, illetve az általunk ismert korábbi érdeklődésekre, igényekre válaszolva tájékoztatunk mindenkit ezekről.

Vizsgáztatás
Jelenleg vizsgaközpontunk bizonytalan ideig zárva tart, a későbbi megnyitás időpontjáról kérjük figyeljék weboldalunkat illetve hírlevelünket.