Microsoft On-Demand képzések

 
Már számos olyan lehetőség áll rendelkezésre, amelynek segítségével akkor is bővíthető a tudásunk, ha nem tudunk elmozdulni a munkahelyünkről, vagy akár otthonról.
 
Az On-Demand képzési megoldást azoknak ajánljuk, akik az önálló felkészülést előnyben részesítik a tantermi oktatással szemben.
 
Előnyei
  • Önálló felkészülés
  • Saját, rugalmas időbeosztás
  • Független a tartózkodási helytől
  • Hivatalos tananyag és laborgyakorlatok
  • A képzésekhez gyakorlóteszt és kapcsolódó vizsga is rendelhető

A tantermi oktatással szemben nincs meg a személyes kontaktus az oktatóval és a többi tanfolyami résztvevővel. A technikai feltételeket a képzésben résztvevőnek saját magának kell biztosítania, szemben a tantermi oktatással, ahol a szükséges infrastruktúrát az Oktatközpont biztosítja.

A weboldalunkon található tantermi képzések oldalának alján jelezzük, amennyiben tudomásunk van róla, hogy a képzés On-Demand formában is elvégezhető. Várhatóan a képzések listája folyamatosan bővül majd, ezért érdemes ellenőrizni az aktuális képzési listát a Microsoft hivatalos weboldalán. Az oldal alján feltétlenül olvassa el a felhasználási feltételeket és a szükséges rendszerkövetelményeket!

FONTOS! A vásárlástól számított 6 hónapon belül kell aktiválni az elérési kódot. Az aktiválást követően 3 hónapig érhető el a tananyag. A képzés nem váltható vissza és nem osztható meg másokkal.

Az On-Demand képzések kizárólag hivatalos Oktatóközpontokon (Learning Partner) keresztül rendelhetők. Megrendeléssel és árakkal kapcsolatban kérjük, keresse Bakai Gyöngyvért.

VÁLTOZÁS! A Microsoft hivatalos tájékoztatása szerint a 90 napos On-Demand képzések legkésőbb 2019. december 30-ig rendelhetők és 2020. szeptember 30-ig érhetők el. (A 180 napos képzések 2019. júniusában megszűntek.)