Alapvető IT biztonság - tudatos felhasználó

ITS_AWA
1 nap
15 000 Ft + ÁFA
tanfolyamkezdési időpontok:
Jelentkezem!
oktatók:

A tanfolyam célja

Az informatikai szolgáltatások használatának belső céges szabályai sokszor értelmetlen kötöttségnek, a munkát nehezítő akadálynak tűnnek a felhasználók számára. Az információbiztonság tudatos szem előtt tartása gyakran szervezeti kultúraváltást is igényel. Ennek alapfeltétele, hogy a munkatársak ismerjék a biztonsági intézkedések, célját és megkerülésük hatásait és szemléletes példákon keresztül bevésődjön a biztonság szükségessége.

A tanfolyam az alapvető információbiztonsági fogalmakat, gyakori biztonsági kontrollokat ismerteti az általános felhasználó, és a menedzsment tagjai szempontjából, gyakorlati példákkal és humorral kívánja a biztonság tudatosságot megteremteni.
Lehetőség van a képzést személyre szabva egy cég belső szabályainak figyelembe vételével megrendelni.

A képzés célja az információbiztonság alapfogalmainak pontos megismertetése minden felhasználóval, és gyakorlati példákon keresztül a felhasználók biztonság tudatosságának erősítése. Továbbá a menedzsmentet érintő információbiztonsági kockázatok bemutatása.A biztonság tudatos vállalatok új belépőinek felkészítése a munkavégzésre, és a munkavállalók rendszeres továbbképzése.

A tananyagot a hallgatók a helyszínen kapják meg.
A tananyag az információbiztonság elméletét összefoglaló jegyzetből, az előadás fóliáiból, és a gyakorlati példákból áll.
A képzés nyelve: magyar
A tananyag nyelve: magyar és angol

Fél napos délutáni képzés (4 óra).

Kiknek ajánljuk:

  • A biztonság tudatos vállalatok új belépőinek felkészítése a munkavégzésre, és a munkavállalók rendszeres továbbképzése.
  • Ajánljuk a képzésünkre mindenkinek aki felelősen kívánja az informatikai szolgáltatásokat használni, és a személyes életében sem szeretni az informatika káros oldalával (vírusok, adathalászat, stb.) gyakran találkozni.

Tematika

  • Információbiztonsági alapfogalmak - Hogyan értelmezzük a szabályzatokat?
  • Jellegzetes biztonsági kockázatok - Mire vigyázzunk?
  • Információbiztonsági intézkedések - Hogyan előzzük meg a bajt, vagy csökkentsük a hátást!
  • Gyakorlati példák, csoportmunka
  • Az oktatás összefoglalása

Kinek ajánljuk

Előfeltételek

Alapszintű informatikai ismeretek.

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!