IQSOFT - John Brice Oktatóközpont
IT Leadership Development Program - ITLDP

Agilis csapat építése - soft technikák

Tanfolyam célja

Ez a két-napos kurzus segít abban, hogy agilis működésünk hosszantartó sikerét megalapozzuk csapatunk motiválttá, önszerveződővé és folyamatosan fejlődővé formálásával. Azokra a legfontosabb csapatépítési technikákra, praktikákra fókuszálunk, amelyek más Scrum, illetve agilis projektmenedzsment módszertani képzésekből kimaradnak.
A csapat fejlesztésen keresztül kitérünk az agilis/Scrum működés vállalaton belüli kiterjesztésére. Megismerjük hogyan befolyásolja és hajtja végre a folyamatosan fejlesztett közösség/csapat az agilitáshoz szükséges szervezeti kultúra változást.

A képzés célja megérteni, hogy mi a vezető szerepe a motivált, együttműködő, önszerveződő csapat kialakításában és fenntartásában, és a konfliktusok feloldásában. Továbbá néhány soft technika elsajátítása, amely segítségünkre van egy bizalommal és egymás iránti tisztelettel teli légkör kialakításában.

Kinek szól: Team leadrek, Scrum masterek, Vállalaton belüli leendő Scrum coachok, Operatív vezetők, Csapatvezetők

Tematika

Mit viszel haza:

  • Néhány olyan dolgot, trükköt, praktikát, amit kipróbálhatsz a csapatodban
  • Az önszerveződő csapat konfliktus feloldásának technikáit
  • Saját célkitűzéseidet az agilis működés bevezetése terén
  • Csapatépítési trükköket, tippeketMegérteni, hogy mi a vezető szerepe a motivált, együttműködő, önszerveződő csapat kialakításában és fenntartásában, és a konfliktusok feloldásában.
  • Továbbá néhány soft technika elsajátítása, amely segítségünkre van egy bizalommal és egymás iránti tisztelettel teli légkör kialakításában.
Előfeltételek

Szükséges, hogy az agilis fogalmakat és elveket már jól értsük, ezekkel egyetértsünk.

Kapcsolódó tanfolyamok