IQSOFT - John Brice Oktatóközpont
Azure tanfolyami dömping júniusban! 20532, 20533, MSITIL

Apple tanfolyamok

Az OS X rendszerek és iOS eszközök elterjedése, a mobil eszközök használata jelentős kihívások elé állítja az IT szakembereket. Gyakran vegyes infrastrukturában kell megvalósítani a kényelmes és biztonságos üzemeltetést. Az Apple sajátos és kiemelkedő management funkciókat épített ki az eszközei konfigurálásához. A hagyományos IT módszertan helyett sokkal rugalmasabb logikára épül. Közben páratlan biztonsági és kényelmi funkciókat valósít meg. Aki nem ismerkedik meg az Apple management logikájával, nem is tudja kihasználni az előnyök jó részét, és hiányozni fog a megfelelő szemlélete a céges integráció megtervezésénél is.

Oktatóközpontunk hivatalos Apple Certified Trainer Provider (ACTP), azaz Apple minősített oktatók adják át tudásukat a legújabb Apple technológiák használatáról. Mind rendszerüzemeltetés, és alkalmazásfejlesztés területén is első kézből kapnak ismereteket hallgatóink.

Apple és Microsoft területen is rendszermérnökként olyan tudást tudunk átadni, ami páratlan a szakterületen: Hogyan egészítheti ki egymást a hagyományos IT gondolkodás és a mobilitáshoz leginkább illeszkedő rugalmas szemlélet. Válassza egyedi tanfolyamainkat, vagy rendelje meg a hivatalos Apple képzéseket igénye szerint!

A tanfolyamokat nem ütemezetten, hanem bármikor indítjuk a megrendeléseknek megfelelően.

A listában szereplő képzéseink „szabad szolgáltatásként folytatott” áfás képzések.