50000 FORINTIG tanfolyamok

Polestar IT-szolgáltatásmenedzsment szimuláció ITIL® alapokon, most bevezető áron
Egyéni képzési kerettel rendelkezők részére plusz kedvezmény!

A szimuláció egy izgalmas és valósághű forgatókönyvre épül, amelyben a részvevők egymással együttműködhetnek és megtapasztalhatják a szolgáltatásmenedzsment tipikus kihívásait. Egyéni kerettel rendelkező érdeklődőinknek 59.000 Ft/fő + áfa bevezető ár helyett 50.000 Ft/fő + áfa áron kínáljuk ezt a programunkat. További részletek...

Új hálózati és biztonsági képzések!

Hálózat és biztonság témakörben új képzéseket hirdettünk meg 2018. áprilisától. A képzéseket azoknak is ajánljuk, akik különösebb IT szakmai felkészültség nélkül csupán csak érdeklődnek a témakörök iránt, vagy szeretnék tudatosabban, biztonságosabban használni a rendelkezésére álló számítógépes, internetes lehetőségeket. Emellett az elsajátítható tudás fontos lehet azoknak a szakembereknek is, akik esetleg más területen dolgoznak, de érdeklődnek a hálózati témák iránt. Az új képzéseken szó lesz Social Engineeringről, vírusokról, internetes támadásokról és azok elleni védekezésről, hálózatokról, vezeték nélküli hálózatokról, illetve olyan divatos eszközökről mint az Arduino, a Mikro:bit vagy a Rasberry Pi.

Csoportos kedvezmény!
Csoportos jelentkezés esetén a lenti képzések áraiból, kedvezményes lehetőségeket ajánlunk. Többen többet érhetnek el! Akár kibővített tematika, időtartam is beleférhet a keretbe vagy egyedi, igény szerinti időpont. A lehetőségekről a képzés ismeretében érdeklődjön munkatársainknál.