Kulcsár Ernő

Kulcsár Ernő

oktató

kulcsar.erno@iqjb.hu
 • MCT
 • Certified Ethical Hacker

Transcript ID: 769135
Access Code: HollenThal

Szakterületek

 • Microsoft SQL Server 2012 / 2014 / 2016
 • Microsoft fejlesztői képzések
 • Microsoft SharePoint Server 2013 / 2016

Ernő a legrégebben nálunk oktató szakemberek egyike. Éveken keresztül ő birtokolta a legtöbb MCP vizsgát Magyarországon. 2015. decemberében ünnepeltük az 500. tanfolyamát.

Tanfolyamai nagyon népszerűek, mert számtalan olyan kiegészítő tudásanyagot ad a hallgatóknak, amelyek messze túlmutatnak a hivatalos tananyag moduljain. Akik voltak már nála .net fejlesztői tanfolyamon, biztosan emlékeznek az ötletes "Sudokuzzunk", a "Lottózzunk" példákra, vagy az általa összeállított több száz oldalas tanfolyami jegyzetek vidám bevezetőire.

Közvetlen stílusa, évtizedes tapasztalata miatt a legkiválóbb oktatók között tartják számon a szakmában. Kiváló futó és szenvedélye a természet, a hegymászás.

MCT profil: https://mcp.microsoft.com/Anonymous//Transcript/Validate

Blogbejegyzések

 • Totózzunk AngularJS használatával - 1.

  1.1. Angular-ról általánosságban, avagy MVC az MVC-ben

  A böngészők HTML nyelven értenek. Ha elkészítünk egy HTML kódrészletet, azt a böngészők értelmezik és a benne foglalt kód alapján megjelenítenek egy oldalt. A HTML nyelvezetben volt némi kavalkád, ami abból fakadt, hogy folyamatos bővült, történetileg alakult ki, nem pedig alaposan átgondolt gyökerekből nőtt ki. Pl. a .NET Framework alapstruktúráját Microsoft alaposan átgondolta az object osztályból építette fel a több mint 7000 osztályt hierarchikus struktúrába, amelyet azóta is bővít. Tette mindezt tapasztalatok alapján. 

 • Microsoft SQL Server Business Intelligence

  Miért szeretik a háziasszonyok az Aldit?

  ...avagy miért (nem) szeretik az átlag SQL-esek a BI-t?
  ...avagy BI-ról konyhanyelven

Ajánlja másoknak is!