IQSOFT - John Brice Oktatóközpont
MS Azure és ITIL nagyvállalati üzemeltetésben

Kapcsolat

Elérhetőségeink


Központi telefonszám: +36 (1) 799-5500
Fax szám:+36 (1) 799-5515
Cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1139 Budapest, Váci út 91.
Levelezési cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1386 Budapest, Pf. 906/110.
Honlap: http://www.iqjb.hu
Tanfolyami jelentkezés - információkérés e-mailen
Vizsga jelentkezés - információkérés e-mailen

Oktatóközpotunkban biztonsági kamerarendszer működik, a kamerarendszer működési szabályzatunk itt olvasható.

 
 
Hogyan talál el hozzánk...

 

Térkép

Tömegközlekedéssel:
  • M3 metró Forgách utcai megállójánál a Fáy utca felé eső kijáratnál a templom mögött (a templom 2017. nyaráig felújítás alatt áll),

  • 1-es villamossal az Árpád-hídig, onnan a 32-es busszal 1 megálló a Fáy utca, onnan a templom mögött is be lehet sétálni,

  • 115-ös busszal a Karikás Frigyes utcai megállótól kb. 3 perc séta - a Népfürdő utca felújítása alatti időszakban a 15-ös busz is itt áll meg,

  • az Árpád-hídtól kb. 6 perc séta.

Gépkocsival:
  • az Árpád-hídtól a 2. keresztutca után a szervizútra behajtva közelíthető meg az irodaház,

  • észak felől a Váci úti felüljáró után a Turbina utcán jobbra, majd a Karikás Frigyes utcán balra kanyarodva, utána a Dagály utcán ismét balra, végül a Váci útra balra kanyarodva közelíthető meg az irodaház.

Parkolás
  • A Váci út és a környező utcák a XIII. kerület díjköteles parkolási zónáiba tartoznak (a link az aktuális parkolási díjakra mutat). A környék utcáiban (Fáy utca, Lomb utca, a Váci út szervizútjai) könnyen lehet parkolóhelyeket találni, ugyanakkor javasoljuk, hogy a közeli Park&Go parkolót (Váci út 152-156.) keressék fel, ahol tanfolyami hallgatóink részére kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítanak. Amennyiben a belépésnél ránk hivatkoznak („IQSOFT”), a parkolási díj 900 Ft/nap. A parkolásról számlát is adnak a helyszínen, ezt távozáskor jelezni kell a parkolóőrnek. A parkolót jelenleg a belvárosba vezető oldalról, az északi irányból lehet megközelíteni, a Rákos patak felüljárója után, a szervizútról a nagy P betűkkel jelölt kapunál kell jobbra behajtani.

Felhívjuk figyelmüket, hogy parkoljanak szabályosan a környező utcákban, mivel a közterületfelügyelők gyakran ellenőriznek és büntetnek. Lehetőség szerint ne hagyjanak az autóban semmilyen értéket (iratokat, mobiltelefont, stb.).

Szállás

Vidékről érkező hallgatóink részére segítünk a szállásfoglalásban. Az általunk ajánlott lehetőségekről további információt a Szállás oldalon olvashat.

Tanfolyamszervezési információk

Tanfolyami jelentkezéssel, megrendeléssel, tanfolyami formákkal, időbeosztással stb. kapcsolatos tudnivalókat a Szervezési információk oldalukon talál.

BÉRELHETŐ TANTERMEK

12-24 fős légkondicionált oktatótermeink igénybevételekor projektor, flipchart/whiteboard, ingyenes kávé- és vízautomata, 100 MB/s sebességű internetkapcsolat és wifi is jár. Berendezéstől függően a nagyteremben 70 fő is leültethető.
Tantermeink számítógépekkel felszerelve, vagy azok nélkül is használhatók, a nyári időszakban a panorámás teraszunk kiválóan használható a szünetek során.
Oktatóközpontunk a 3-as metróvonal megállójától fél perc sétára, irodai éttermek és kávézók közvetlen közelében található..
Árak 30.000-90.000 Ft + ÁFA /nap között. Részletekről érdeklődjön a központi telefonszámunkon (06 1 799 55 00) vagy írásban.