Kapcsolat

Elérhetőségeink


Központi telefonszám: +36 1 799 5500
Fax szám:+36 1 799 5515
Cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1139 Budapest, Váci út 91.
Levelezési cím: IQSOFT - John Bryce Oktatóközpont Kft., 1386 Budapest 62., Pf. 906/110.
Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000823/2014
Honlap: http://www.iqjb.hu
Tanfolyami jelentkezés - információkérés e-mailen
Vizsga jelentkezés - információkérés e-mailen

Oktatóközpotunkban biztonsági kamerarendszer működik, a kamerarendszer működési szabályzatunk itt olvasható.

 
 
Hogyan talál el hozzánk...

 

Térkép

Tömegközlekedéssel:
 • M3 metró Forgách utcai megállójánál a Fáy utca felé eső kijáratnál a templom mögött (a templom 2017. nyaráig felújítás alatt áll),

 • 1-es villamossal az Árpád-hídig, onnan a 32-es busszal 1 megálló a Fáy utca, onnan a templom mögött is be lehet sétálni,

 • 115-ös busszal a Karikás Frigyes utcai megállótól kb. 3 perc séta - a Népfürdő utca felújítása alatti időszakban a 15-ös busz is itt áll meg,

 • az Árpád-hídtól kb. 6 perc séta.

Gépkocsival:
 • az Árpád-hídtól a 2. keresztutca után a szervizútra behajtva közelíthető meg az irodaház,

 • észak felől a Váci úti felüljáró után a Turbina utcán jobbra, majd a Karikás Frigyes utcán balra kanyarodva, utána a Dagály utcán ismét balra, végül a Váci útra balra kanyarodva közelíthető meg az irodaház.

Felhívjuk figyelmüket, hogy amennyiben navigációs eszközt használnak, az utca, házszám mellett a kerületet (XIII. kerület) is írják be, mert előfordulhat, hogy ennek hiányában a Külső Váci útra irányít a navigáció.

Parkolás
 • A Váci út és a környező utcák a XIII. kerület díjköteles parkolási zónáiba tartoznak (a link az aktuális parkolási díjakra mutat). A környék utcáiban (Fáy utca, Lomb utca, a Váci út szervizútjai) könnyen lehet parkolóhelyeket találni, ugyanakkor javasoljuk, hogy a közeli Park&Go parkolót (Váci út 152-156.) keressék fel, ahol tanfolyami hallgatóink részére kedvezményes parkolási lehetőséget biztosítanak. Amennyiben a belépésnél ránk hivatkoznak („IQSOFT”), a parkolási díj 900 Ft/nap. A parkolásról számlát is adnak a helyszínen, ezt távozáskor jelezni kell a parkolóőrnek.

 • A parkolóba a Turbina utcából lehet behajtani, ez a Váci útra merőleges keresztutca, amely a Fáy utca folytatása a Dagály sétány utca irányába. A Váci út sarkától a Turbina utcán haladva pár méter után a díszburkolatra ráhajtva jobb oldalon található a parkoló bejárata.

 • A Váci útról a belvárosba vezető oldalon az északi irányból a Turbina utcába jobbra befordulni csak a szervizútról szabad!

 • A Váci útról a belváros felöl nem lehet balra fordulni, jobbra kell fordulni a Fáy utcába, majd visszafordulni és egyenesen áthajtani a Váci úton a Turbina utcába.

 • Szintén a Park&Go parkolási társaság által üzemeltetett parkolót találnak a Forgách utca és Lomb utca sarkán, amely a belváros felől érkezők számára könnyebben megközelíthető (a Forgách utcába kell behajtani a Váci útról), azonban itt a parkolási díj 1.500 Ft naponta (itt kedvezmény nem érvényesíthető).

 • Amennyiben az utcai parkolást veszik igénybe, az sms parkoláshoz a Váci úton a 0137, a mellékutcákban a 0135 azonosító szám használható.

Felhívjuk figyelmüket, hogy parkoljanak szabályosan a környező utcákban, mivel a közterületfelügyelők gyakran ellenőriznek és büntetnek. Lehetőség szerint ne hagyjanak az autóban semmilyen értéket (iratokat, mobiltelefont, stb.)!

Kerékpárral érkező hallgatóink jelenleg a Váci út és Turbina utca sarkán található Corner irodaház előtti utcai kerékpártárolókat vehetik igénybe.

Szállás

Vidékről érkező hallgatóink részére segítünk a szállásfoglalásban. Az általunk ajánlott lehetőségekről további információt a Szállás oldalon olvashat.

Tanfolyamszervezési információk

Tanfolyami jelentkezéssel, megrendeléssel, módosítással és lemondással, időbeosztással stb. kapcsolatos tudnivalókat Szervezési információk oldalukon talál.

BÉRELHETŐ TANTERMEK

12-24 fős légkondicionált oktatótermeink igénybevételekor projektor, flipchart/whiteboard, ingyenes kávé- és vízautomata, 100 MB/s sebességű internetkapcsolat és wifi is jár. Berendezéstől függően a nagyteremben 70 fő is leültethető.
Tantermeink számítógépekkel felszerelve, vagy azok nélkül is használhatók, a nyári időszakban a panorámás teraszunk kiválóan használható a szünetek során.
Oktatóközpontunk a 3-as metróvonal megállójától fél perc sétára, irodai éttermek és kávézók közvetlen közelében található..
Árak 30.000-90.000 Ft + ÁFA /nap között. Részletekről érdeklődjön a központi telefonszámunkon (06 1 799 55 00) vagy írásban.