Hivatalos, EC-Council által támogatott és nemzetközileg elismert végzettséget adó Certified Ethical Hacker (CEH) tanfolyam és vizsga

Egy modern vállalat életében az IT biztonsága manapság már az egyik leglényegesebb elvárássá nőtte ki magát. Lépten-nyomon találkozunk az informatikai rendszerek megtámadásárol szóló hírekkel, rosszabb esetben mi magunk is elszenvedői vagyunk ilyeneknek.

Az EC-Council megkereste oktatóközpontunkat, és kiválasztotta új magyaroszági hivatalos partnerének.
A hatékony védekezésre irányuló törekvések támogatására így hamarosan hivatalos Certified Ethical Hacker (CEH) tanfolyamot indítunk.
Ennek a tanfolyamnak része lesz egy 45 perces élő és nekünk dedikált webinar is. Ennek során Philip Blake, az EC-Council európai vezetője előadást tart majd a közelmúlt nagy informatikai támadásairól, illetve arról, hogy megfelelő szintű etikus hacker tudással hogyan akadályozható ez meg. 

A tanfolyam az EC-Council hivatalos tananyaga alapján fog zajlani, a nemzetközivé kinőtt elvárásoknak megfelelően.
A tanfolyamot követően szintén hivatalos, EC-Council CEH vizsga is letehető, mely nemzetközileg elismert képzettséget jelent a végzett hallgatók számára.

Össze szeretnénk gyűjteni azon érdeklődőket, akiket a téma közvetlenül érint. Ennek érdekében kérjük, hogy a fentiekre vonatkozó érdeklődését jelezze nálunk emailen. Ezt követően, közvetlen kommunikációval lehetőségünk lesz a legmegfelelőbb időpont(ok) kitűzésére. Az Ön vagy kollégái érdeklődésének jelzése mellet az időpontokra vonatkozó javaslatait is szívesen vesszük.

címkék

Ajánlja a hírt másoknak is!