2021-es évi tanfolyami közvéleménykutatás az IQJB-től

Excel Patika - új szolgáltatást indítunk

Alkalmazásszerviz –a hatékony oktatás

Évről évre megfigyelhető tendencia, hogy a cégek egyre rövidebb és rövidebb időt szánnak az oktatásra. Az oktatóközpontok kiválasztásáról és az oktatási tematikákról szakmai vezetők helyett a HR, vagy a beszerzés dönt. Ennek az az oka, hogy igen nehéz visszamérni egy-egy oktatás eredményességét, pozitív hatását a termelésre, így egyfajta juttatásként tekintenek rá, amihez a legolcsóbb áron szeretnének hozzájutni.


Itt van az idő, hogy fordítsunk ezen a gyakorlaton! Meg kell vizsgálni a jelenlegi munkamódszerekkel készült fájlokat és egyéb anyagokat, meg kell keresni bennük a nem eléggé hatékony eljárásokat majd célorientált oktatásokat kell szervezni a konkrét problémákra! Cégünk általános tapasztalata, hogy például az Excelt a felhasználók túlnyomó többsége mind a mai napig úgy használja, mint kb. 10 évvel ezelőtt. Így az új változatok drága beszerzése egyáltalán nem térül meg, ráadásul rengeteg időt fordítanak fölöslegesen a nem eléggé hatékony munkavégzés révén a feladatokra.

Az általunk felkínált megoldás négy lépésből áll:

  1. Cégünk kiváló szakembereivel felméri az Ön cégénél alkalmazott Office alapú informatikai megoldásokat

  2. Diagramok és elemzések formájában bemutatjuk, hogy a jelenlegi megoldások mennyiben térnek el az iparági ajánlásoktól, mennyi időt, vagy munkaráfordítást lehetne megtakarítani ha áttérnének az oktatóközpontunk által javasolt megoldásokra

  3. Ha az általunk felkínált munkamegtakarítási lehetőségek alapján úgy döntenek, érdemes befektetni a folyamatok javításába, célorientált oktatásokat tartunk az érintett dolgozók számára

  4. Visszamérjük a dolgozók munkáját az új technológia alkalmazása mellett, világos képet mutatva a ráfordítás megtérüléséről.

Amennyiben felkeltette érdeklődését hatékonyságnövelő konstrukciónk, kérem további információkért vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal!

címkék

Ajánlja a hírt másoknak is!