IQSOFT - John Brice Oktatóközpont
ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉSEK
Csomag
884 000 Ft + ÁFA helyett csak
679 000 Ft + ÁFA
 • csomag kódja: MCSESIUP
 • időtartam: 15 nap

Windows 2012 MCSE upgrade tanfolyam- és vizsgacsomag

Indulási időpontok

A tanfolyamcsomag célja

 • A tanfolyamcsomag tartalma a 20413, 20414, 20417 kódú tanfolyamok és a hozzájuk tartozó vizsgákra 20% kedvezmény.
 • Felhívjuk a figyelmet, hogy a tanfolyamok elvégzésére a megrendeléstől számított 6 hónap áll rendelkezésre.
 • A tanfolyamokhoz kapcsolódó vizsgák letételére az utolsó tanfolyamot követő 2 hónapon belül van lehetőség a kedvezmény felhasználásával A kedvezményes vizsgalehetőséget Pearson VUE vizsgaközpontunkban biztosítjuk az első alkalommal. Sikertelen vizsga esetén az ismételt vizsgázás költsége a vizsgázót terheli.

Kinek ajánljuk?

Tanfolyamok, vizsgák

Tanfolyamok

 • Designing and Implementing a Server Infrastructure

  • Ez az 5 napos tanfolyam elsősorban a Windows Server 2012 szerverekkel kapcsolatos tervezési és bevezetési ismereteit tartalmazza, elsősorban az Active Directory Domain Services (AD DS) fizikai és logikai infrastruktúra elemein keresztül. A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek lesznek az MCSE: Server Infrastucture minősítéshez szükséges 70-413-as vizsga (Designing and Implementing a Server Infrastructure) teljesítésére is.

   A Windows Server 2012, azaz a Microsoft legújabb generációs hálózati operációs rendszere 2012 szeptemberében debütált végleges formájában. Az ezt megelőző - közel egy éves - béta időszak illetve az azóta eltelt időben szerzett tapasztalat alapján felelősséggel kijelenthető, hogy a termék komplex, funkciógazdag és számos újdonságot tartalmaz. Ez a tanfolyam - a Windows 2012-es sorozat negyedik tagjaként - abban segít, hogy a kvalifikált IT szakemberek képesek legyenek lépést tartani a változásokkal, az újdonságok elsajátításával.

   bezárás Tovább a tanfolyamra
 • Implementing an Advanced Server Infrastructure

  • Ez az 5 napos tanfolyam olyan a Windows Server 2012 szerverekkel kapcsolatos haladó szintű tervezési és bevezetési ismereteket tartalmaz, amelyek elsősorban nagyvállati környezetben alkalmazhatóak. A tanfolyam elvégzése után a hallgatók képesek lesznek az MCSE: Server Infrastucture minősítéshez szükséges 70-414-es vizsga (Implementing an Advanced Server Infrastructure) teljesítésére is.

   A Windows Server 2012, azaz a Microsoft legújabb generációs hálózati operációs rendszere 2012 szeptemberében debütált végleges formájában. Az ezt megelőző - közel egy éves - béta időszak illetve az azóta eltelt időben szerzett tapasztalat alapján felelősséggel kijelenthető, hogy a termék komplex, funkciógazdag és számos újdonságot tartalmaz. Ez a tanfolyam - a Windows 2012-es sorozat ötödik tagjaként - abban segít, hogy a kvalifikált IT szakemberek képesek legyenek lépést tartani a változásokkal, az újdonságok elsajátításával.

   bezárás Tovább a tanfolyamra
 • Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012

  • Ezen az 5 napos tanfolyamon a Windows Server 2012 új képességeit járjuk körbe, beleértve a felügyelet, a hálózati infrastruktúra, a tárolási megoldások, a hozzáférési lehetőségek, a virtualizáció, a magas rendelkezére állás és az azonosítási szolgáltatások területeit. Ugyan nem egy teljeskörű frissítési kurzusról van szó, ellenben az OS frissítési és migrációs szolgáltatások is terítékre kerülnek. A tanfolyamot a legjobb, a témában már a termék korai (teszt) fázisában jártasságot szerzett oktatóink modern és testreszabott laborkörnyezet segítségével tartják meg.

   A Microsoft legújabb generációs hálózati operációs rendszere, a Windows Server 2012 napjainkban (2012 szeptember) debütál végleges formájában. A közel egy éves béta időszak alapján felelősséggel kijelenthető, hogy a termék megdöbbentően stabil, komplex és funkciógazdag illetve számos újdonságot tartalmaz. Ez a tanfolyam az aktív, napi üzemeltetésben résztvevő, a Windows szerverek területén már jártasságot szerzett szakemberek számára készült, ismereteik frissítése és az új minősítések (pl. Microsoft Certified Solutions Associate) megszerzése céljából.

   bezárás Tovább a tanfolyamra

Vizsgák

 • Designing and Implementing a Server Infrastructure
 • Implementing an Advanced Server Infrastructure
 • Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012

Kapcsolódó tanfolyamok