IQSOFT - John Brice Oktatóközpont
ENGEDÉLYEZETT KÉPZÉSEK
Csomag
864 000 Ft + ÁFA helyett csak
749 000 Ft + ÁFA
 • csomag kódja: MCSA12
 • időtartam: 15 nap
oktatók:
Mihály Tamás

Windows 2012 MCSA tanfolyam- és vizsgacsomag

Indulási időpontok

A tanfolyamcsomag célja

A Windows Server 2012, azaz a Microsoft legújabb generációs hálózati operációs rendszere 2012 szeptemberében debütált végleges formájában. Az ezt megelőző - közel egy éves - béta időszak illetve az azóta eltelt időben szerzett tapasztalat alapján felelősséggel kijelenthető, hogy a termék komplex, funkciógazdag és számos újdonságot tartalmaz.

Ez az egyedi, általunk összeállított 15 napos kedvezményes tanfolyam- és vizsgacsomag elsősorban a kezdő (illetve a Windows Server 2012 témakörökben kezdő!) IT szakembereknek segít, hogy képesek legyenek elsajátítani a Microsoft legújabb hálózati operációs rendszerével kapcsolatos alap- illetve középszintű üzemeltetési ismereteket. A tanfolyamok elvégzése és a vizsgák sikeres letétele után a hallgatók elérhetik az MCSA: Windows Server 2012 minősítést, amely egy nemzetközileg kvalifikált bizonyítéka a megszerzett jártasságnak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a tanfolyamok elvégzésére a megrendeléstől számított 6 hónap áll rendelkezésre.

A tanfolyamokhoz kapcsolódó vizsgák letételére az utolsó tanfolyamot követő 2 hónapon belül van lehetőség Pearson VUE vizsgaközpontunkban az első alkalommal. Sikertelen vizsga esetén az ismételt vizsgázás költsége a vizsgázót terheli.

Kinek ajánljuk?

Előfeltételek

Célszerűen Windows kliens operációs rendszer ismeretek, illetve Windows Server alapismeretek (ez utóbbi nem feltétel, legfeljebb előny).

Tanfolyamok, vizsgák

Tanfolyamok

 • Installing and Configuring Windows Server 2012

  • Ez az 5 napos, alapozó jellegű tanfolyam bemutatja a Windows 2012 platform pilléreit, illetve megismerkedhetünk a fő rendszeralkotó komponensek telepítésével és konfigurálásával is. A tananyag felöleli a rendszerfelügyelet, a címtárszolgáltatások, a hálózat, a biztonság és a virtualizáció számos elméleti és gyakorlati újdonságát. A tanfolyamot a legjobb, a témában már a termék korai (teszt) fázisában jártasságot szerzett oktatóink modern és testreszabott laborkörnyezet segítségével tartják meg.

   A Microsoft legújabb generációs hálózati operációs rendszere, a Windows Server 2012 napjainkban (2012 szeptember) debütál végleges formájában. A közel egy éves béta időszak alapján felelősséggel kijelenthető, hogy a termék megdöbbentően stabil, komplex és funkciógazdag, illetve számos újdonságot tartalmaz. Ez a tanfolyam - a Windows 2012-es sorozat első tagjaként - abban segít, hogy az IT szakemberek képesek legyenek lépést tartani a változásokkal, azaz az alap infrastuktúrával kapcsolatos újdonságokat elsajátíthassák.

   bezárás Tovább a tanfolyamra
 • Administering Windows Server 2012

  • Ez az 5 napos, átfogó jellegű tanfolyam elsősorban a Windows Server 2012 infrastruktúra kihagyhatatlanul fontos üzemeltetési területeivel kapcsolatos modulokat tartalmazza. A tananyag a különböző hozzáférési fiókokkal kapcsolatos műveletekre, a felhasználói környezet felügyeletére, a hálózati elérésre illetve az adat- és hálózati biztonság témakörökre fókuszál. A tanfolyamot a legjobb, a témában már a termék korai (teszt) fázisában jártasságot szerzett oktatóink modern és testreszabott laborkörnyezet segítségével tartják meg.

   A Microsoft legújabb generációs hálózati operációs rendszere, a Windows Server 2012 napjainkban (2012 szeptember) debütál végleges formájában. A közel egy éves béta időszak alapján felelősséggel kijelenthető, hogy a termék megdöbbentően stabil, komplex és funkciógazdag illetve számos újdonságot tartalmaz. Ez a tanfolyam - a Windows 2012-es sorozat második tagjaként - abban segít, hogy az IT szakemberek képesek legyenek lépést tartani a változásokkal, azaz az alap infrastuktúrával kapcsolatos újdonságokat elsajátíthassák.

   bezárás Tovább a tanfolyamra
 • Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

  • Ez az 5 napos, átfogó jellegű tanfolyam a Windows Server 2012 infrastruktúra haladó képességeire koncentrál - különös tekintettel a nagyvállalati IT területekre. A tananyag ennek megfelelően az identitáskezelés, a folyamatos illetve redundáns működést biztosító szolgáltatások, a komplex jogosultság és hozzáférés kezelés illetve a fejlett címtárszolgáltatások témaköröket érinti. A tanfolyamot a legjobb, a témában már a termék korai (teszt) fázisában jártasságot szerzett oktatóink modern és testreszabott laborkörnyezet segítségével tartják meg.

   A Microsoft legújabb generációs hálózati operációs rendszere, a Windows Server 2012 napjainkban (2012 szeptember) debütál végleges formájában. A közel egy éves béta időszak alapján felelősséggel kijelenthető, hogy a termék megdöbbentően stabil, komplex és funkciógazdag illetve számos újdonságot tartalmaz. Ez a tanfolyam - a háromrészes Windows 2012-es alapsorozat utolsó tagjaként - abban segít, hogy az IT szakemberek képesek legyenek lépést tartani a változásokkal, azaz az alap infrastuktúrával kapcsolatos újdonságokat elsajátíthassák.

   bezárás Tovább a tanfolyamra

Vizsgák

 • Installing and Configuring Windows Server 2012
 • Administering Windows Server 2012
 • Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

Kapcsolódó tanfolyamok