Csomag
576 000 + ÁFA helyett csak
519 000 + ÁFA
 • csomag kódja:MSSP13UZ
 • időtartam:10 nap

SharePoint Server 2013 üzemeltetés tanfolyam- és vizsgacsomag

A tanfolyam célja

 • A kedvezményes tanfolyamcsomag a két hivatalos tanfolyamot (20331, 20332), valamint a hivatalos minősítés megszerzéséhez szükséges vizsgákat (70-331, 70-332) tartalmazza.
 • A tanfolyamokhoz kapcsolódó vizsga letételére az utolsó tanfolyamot követő 2 hónapon belül Pearson VUE vizsgaközpontunkban biztosítjuk a lehetőséget az első alkalommal.
 • Sikertelen vizsga esetén az ismételt vizsgázás költsége a vizsgázót terheli.
 • A tanfolyamcsomag Microsoft SA voucher beváltásával is fizethető, 10 nap beváltásával.

A tanfolyamok nevére kattintva olvasható az egyes tanfolyamok tematikája.

A képzések a csomagban szereplő tanfolyamok nyilvánosan meghirdetett időpontjaiban indulnak, melyekről a tanfolyamok nevére kattintva tájokozódhat.

Kinek ajánljuk

Előfeltételek

Lásd az egyes tanfolyamok leírását.

Tanfolyamok

 • Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013

  Ez az öt napos, alapozó jellegű tanfolyam bemutatja a SharePoint Server 2013 tervezési, telepítési illetve üzemeltetési újdonságait, továbbá megismerkedhetünk a Sharepoint weboldalak és felhasználói fiókok felügyeletéhez szükséges eszközökkel és megoldásokkal egyaránt.

  A tanfolyam célja, a SharePoint Server 2013 részletes bemutatása, melynek eredményeként a hallgatók képesek lesznek az új SharePoint szerverek implementálására és üzemeltetésére.

  Ez a tanfolyam olyan üzemeltető szakemberek számára ajánlott, akik szeretnének megismerkedni a következő generációs SharePoint kiszolgáló képességeivel és tulajdonságaival.

  Tovább a tanfolyamra
 • Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013

  Ez az öt napos, haladó tanfolyam bemutatja a SharePoint Server 2013 tervezési, konfigurálási, illetve üzemeltetési eszközeit. Olyan speciális területekre is összpontosít, mint magas rendelkezésre állás, katasztrófa elhárítás, üzleti intelligencia megoldások, közösségi megoldások támogatása, illetve a nagyvállalati tartalomkezelés. A tanfolyam kitér az optimalizált keresési megoldásokra, melynek része az intranetes tartalomtámogatás is.

  A tanfolyam célja a SharePoint Server 2013 részletes bemutatása, melynek eredményeként a hallgatók képesek lesznek az új SharePoint szerverek implementálására és üzemeltetésére nagyvállalati környezetben.

  Tovább a tanfolyamra

Vizsgák

 • Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (70-331)
 • Advanced Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (70-332)

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!