Csomag
1 249 000 + ÁFA helyett csak
1 069 000 + ÁFA
 • csomag kódja:MCSDSP
 • időtartam:20 nap

SharePoint 2013 fejlesztés tanfolyam- és vizsgacsomag

A tanfolyam célja

 • A tanfolyamcsomag tartalmazza az MCSD: SharePoint Application minősítés megszerzéséhez szükséges tanfolyamokat.
 • A képzés sorrendje: 1. HTML - 2. ASP.Net - 3. MS20488 - 4. MS20489.
 • A képzéscsomagban szereplő tanfolyamok a nyilvánosan meghirdetett időpontokban indulnak (további információ a csomagban szereplő tanfolyamok nevére kattintva olvasható).
 • A kapcsolódó hivatalos vizsgákat az utolsó tanfolyamot követő 2 hónapon belül biztosítjuk az IQJB Pearson VUE vizsgaközpontjában (vizsgázással kapcsolatos információk a lenti linkre kattintva) az első alkalommal. Sikertelen vizsga esetén a vizsgadíj a vizsgázót terheli.

Kinek ajánljuk

Előfeltételek

Lásd az egyes tanfolyamok leírását.

Tanfolyamok

 • Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions

  This course provides SharePoint developers the information needed to implement SharePoint solutions using Enterprise Search, Managed Metadata Service (MMS), Business Connectivity Services (BCS), Enterprise Content Management (ECM), Web Content Management (WCM), Social Computing features and SharePoint Apps.

  The course is intended for professional developers who develop solutions for SharePoint products and technologies in a team-based, medium-sized to large development environment. The course is ideally suited to SharePoint developers who have gained some experience with SharePoint 2013 and who are looking to build on their existing skills.

  Level 300
  Revision B
  Publication date November 2013

  A nyilvánosan meghirdetett tanfolyam magyar nyelven zajlik.

   

  Tovább a tanfolyamra
 • Developing ASP.NET MVC Web Applications (20486)

  Az ASP.NET "termékcsalád" legújabb gyermeke. A korábbi években az ASP.NET fejlesztők WebForms-ot használtak, ami jó volt, de a mai kor igényeinek már nem elegendő. Az MVC más megközelítést igényel.

  A tanfolyam célja, hogy C#-ban, Visual Studio-ban, WEB alkalmazás fejlesztésben, adatelérésben gyakorlott, témánként legalább egy év előélettel rendelkező programozókkal az oktató megismertesse azzal, hogy ezt a tudást hogyan lehet az MVC tervezési mintába, az MVC Framework-be integrálni. Amennyiben Ön tudja az IDisposable Interfész implementációját C#-ban és írt már legalább hárommutatós órát HTML-ben, akkor ez a tanfolyam Önnek való!

  Azokat a fejlesztő és tervező kollégákat várjuk a tanfolyamra, akik napi munkájukban jellemzően Web technológiára épülő alkalmazásokat fejlesztenek, illetve fognak fejleszteni a jövőben.

  A résztvevők megismerkednek az ASP.NET MVC részleteivel. Teljes körű áttekintést kapnak, hogyan kell MVC-vel tartalomvezérelt oldalakat létrehozni, és megismerkednek az ASP.NET kényelmi lehetőségeivel. A tanfolyam végére a hallgatók komplex web alkalmazásokat tudnak készíteni. A módszeres áttekintés inspirációt ad a további kreatív munkára, és az egyes megoldások alkalmazására.

  Tovább a tanfolyamra
 • Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (20480)

  A HTML5 lett a webes fejlesztés új csillaga. Ma már nem kell plug-in (Flash, Silverlight) ahhoz, hogy gazdag felhasználói felületet készítsünk a webre, elég csak a HTML5 + JavaScript + CSS3 triót ismerni. Így minden platformon szép és gazdag felhasználói felület fogadhatja az oldalra látogatót. Bár a HTML5 fejlesztése még most is tart, célszerű a fejlesztőknek a képességeivel, lehetőségeivel és korlátaival is tisztában lenni. Ezen a tanfolyamon megismerhetjük.

  A tanfolyam során a hallgatók megismerkedhetnek az utóbbi idők legdivatosabb és legdinamikusabban fejlődő prezentációs webes technológiájával, a HTML5-el és a hozzá kapcsolódó újításokkal.

  Tovább a tanfolyamra
 • Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

  In this course, students learn core skills that are common to almost all SharePoint development activities. These include working with the server-side and client-side object models, developing and deploying features, solutions, and apps, managing identity and permissions, querying and updating list data, managing taxonomy, using workflow to manage business processes, and customizing the user interface.

  The course is intended for professional developers who develop solutions for SharePoint products and technologies in a team-based, medium-sized to large development environment. While some familiarity with SharePoint solution development is required, candidates are not expected to have prior experience with the new features in SharePoint Server 2013.
  The ideal candidate is a technical lead with at least four years of SharePoint and web development experience. The candidate is responsible for designing custom code for projects that are deployed to or interact with SharePoint environments.

  Level 300
  Revision B
  Publication date 25 October 2013

  A nyilvánosan meghirdetett tanfolyam magyar nyelven zajlik.

  Tovább a tanfolyamra

Vizsgák

 • Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3 (70-480)
 • Developing ASP.NET MVC 4 Web Applications (70-486)
 • Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions (70-488)
 • Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions (70-489)

Linkek

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!