ONLINE képzési megoldások
Csomag
565 000 + ÁFA helyett csak
465 000 + ÁFA
 • csomag kódja:MSSQLBI
 • időtartam:8 nap

Microsoft SQL Server Business Intelligence tanfolyamcsomag

A tanfolyam célja

 • A tanfolyamcsomag a 3 BI tanfolyam modult tartalmazza. Az egyes modulok tematikája a tanfolyamok nevére kattintva olvasható.
 • A képzés a kapcsolódó tanfolyamok nyilvánosan meghirdetett időpontjaiban indul. A tanfolyamok elvégzésének sorrendje 
 • Magánszemélyek részére a kapcsolódó vizsgákra (70-463, 70-466) 2 hónapon belül 20% kedvezményt biztosítunk. A vizsgákat az IQJB Pearson VUE vizsgaközpontjában lehet letenni. A kedvezményes vizsgalehetőség az első alkalomra érvényesíthető, sikertelen vizsga esetén a megismételt vizsga díja a vizsgázót terheli.
A képzéscsomag ára 2 db hivatalos vizsgával együtt 525.000 Ft + áfa/fő.

Kinek ajánljuk

Előfeltételek

Alapvető Transact SQL tudás szükséges (SELECT, INSERT, UPDATE, DELETE) és némi affinitás az ETL (extract - transform - load) folyamathoz.

Tanfolyamok

 • Microsoft SQL Server Business Intelligence - Integration Services (20463, 20767)

  Adatokat több technológiával is tölthetünk át egyik rendszerből a másikba, kezdve az adatok importálásával/exportálásával, backup stratégiákkal, replikációval, egyéni szkriptekkel. Az Integration Services segítségével nemcsak pl. a heterogén rendszerekből történő egyszerű adatimportot valósíthatjuk meg, hanem komplex transzformációt is végezhetünk az adat betöltése során, legyen a célállomás akár relációs adatbázis, akár későbbi elemzéshez felépítendő OLAP kocka alapját képező adattárház. A folyamatok felépítését a Data Tools grafikus eszközeivel látványosan végezhetjük el, az elkészített package-ekben számos munkánkat segítő elemet, mint pl. naplózást, rendszergazda értesítést, komplex tranzakciókat, stb. implementálhatunk.

  A tanfolyam célja a Microsoft adatbetöltő eszközének, az Integration Services-nek mélyreható bemutatása, az Extract - Transform -Load folyamat gyakorlati megismerése, az adatok minőségének biztosítását nyújtó új eszközök: Data Quality Services, Master Data Services bemutatása.

  Mindazoknak, akik adattárházat szeretnének építeni különböző adatbázisokból, pl. szétszórt telephelyek adataiból, OLTP rendszerekből OLAP irányban az elemzéseket megcélozva mozdulnak el.

  Tovább a tanfolyamra
 • Microsoft SQL Server Business Intelligence - Analysis Services (20466, 20768)

  A  tanfolyam a 10778 Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server 2012 hivatalos tanfolyam tematikájára épül.

  A tanfolyam meglehetősen komplex és távol áll a hétköznapi tranzakcionális OLTP rendszerektől. Az SSIS-sel felépített adattárházból üzleti elemzéseket segítő/végző kockákat építünk, definiáljuk az elemzés(ek) szempontjait, a dimenziókat, majd a kockát grafikus eszközökkel böngésszük, vagy MDX kifejezésekkel lekérdezzük. Ehhez persze némiképp ismerni kell a céges üzleti folyamatokat, hogy az abban felmerülő kérdéseket rendszerünkkel támogatni tudjuk. A tanfolyam igényel gazdasági elemző és SQL Server-es vénát, a két terület az OLAP kockák világában szorosan kötődik egymáshoz.
  Az MSSQL12IS tanfolyamon (vagy más módon, pl. külső cég által) előkészített adattárházból OLAP kockák építésének megismerése, OLAP kockák böngészése, üzleti elemzések elvégzése grafikus felületen vagy akár MDX lekérdezések segítségével.

  Kulcs teljesítménymutatók készítése dashboard-ok, scorecard-ok felé.

  Ajánljuk mindenkinek, aki a cég életében OLTP rendszert üzemeltet SQL Server-en, hogy lássa mi a különbség OLTP és OLAP között. Üzleti elemzéseket végző managerek részére, hogy lássák, mit lehetne gazdasági szemmel jobban megfogalmazni az SQL Server-es szakembernek, hogy lehetne megtalálni a közös nyelvet az üzleti elemzések érdekében, a hatékony vállalati működéshez

  Tovább a tanfolyamra
 • Microsoft SQL Server Business Intelligence - Reporting Services (20466, 10990)

  Az Analysis és Reporting Services tanfolyamok a 10778 Implementing Data Models and Reports with Microsoft SQL Server 2012, illtve a 10990 Analyzing Data with SQL Server Reporting Services hivatalos tanfolyam tematikájára épül. Akár a Data Tools-ba rejtett Report Designer, akár a webes Report Builder kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy rövid idő alatt esztétikus formátumú, akár diagramokkal, szubriportokkal tűzdelt, reprezentatív jelentéseket készítsünk. Az elkészült jelentéseket a Report Server-re publikálhatjuk, ahonnan különböző formátumban jeleníthetjük meg azokat: HTML, Word, Excel, PDF. Lehetőségünk kínálkozik a jelentések fájlszerveren történő tárolására, illetve e-mail formátumban történő kézbesítésére is.

  Üzleti elemzésekből jelentések készítése, azok weben keresztül történő publikálása, vagy a végfelhasználókhoz való eljuttatása e-mail formátumban.

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a hivatalos, 70-466 kódú vizsgára az ötnapos tanfolyam készít fel.

  Tovább a tanfolyamra

Linkek

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja másoknak is!